Training

Sports diary #13 2024

Van stenen tot paaseitjes en van bergschoenen tot fakkels. Met tussendoor een nieuw contract en mooie kilometers op de loopschoenen. De lente is ingegaan en de periode van groei is op alle fronten aangebroken.

Zondag
Het was weer de tijd van het jaar: de mineralenbeurs in Rijswijk! In tegenstelling tot de vorige keer besloot ik nu alleen de zondag te gaan. Zaterdags vind ik het toch iets te druk.

Het was weer een superleuk weerzien met vele bekenden en uiteraard werden er weer mooie stukken gespot (en aangeschaft…), maar ik heb me ingehouden! Ik had thuis een paar stukken waarvan ik niet precies wist wat het was, dus die heb ik meteen kunnen later determineren. En tot mijn verrassing… zag ik zelfs een gwindel op de beurs! Niet gekocht, veel te duur. Maar he, er was er eentje!Ik vond wel dat de beurs steeds meer stands met spullen toelaat, wat niks met mineralen en (edel)stenen te maken heeft…

Maandag
De laatst werkweek met mijn reguliere taken is ingegaan… En vandaag had ik voor de verandering een interview buiten de deur, met fotografie. Voor een schoenenmerk moest een passessie in beeld gebracht worden met een bijpassend artikel. Aangezien ik voor mijn vakantie nog goede bergschoenen zocht, was dat mooi een 2-in-1! Met gave Hanwag B/C- stappers en stokken ging ik de deur uit.
Niet direct naar huis, want ik had geen zin om in de spits vast te komen zitten. Ik had mijn loopspullen meegenomen en een leuk rondje in de buurt gevonden. Dus op naar de Gorsselse hei, waar ik echt verrast werd met de mooiste paadjes, heidevelden, uitzichten en verrassende doorkijkjes. Gooi er nog een paar ooievaars en roedels reeen tegenaan en mijn rondje was compleet!

Dinsdag
Mijn laatste dag op kantoor! Dit is toch echt vreemd hoor. De laatste keer tijdens de pauze even een broodje bij de bakker halen en de laatste keer een rondje wandelen door Vreeswijk. Een ‘officieel’ afscheid volgt nog, eerst werk ik de komende maand gedetacheerd bij KWBN. Moet ik wel eerst nog even de laatste werkzaamheden afronden.

Woensdag
Best een gekke dag, zo’n laatste reguliere werkdag. En zul je zien, moet je nog op input wachten dus kan je niet alles afronden. Dan maar even een rondje hardlopen en de avond nog wat laatste dingen doen.

Donderdag
Geen vrije dag, maar op naar Nijmegen naar de KWBN! Vandaag werd mijn contract getekend en had ik meteen de overdracht met mijn voorganger, die vandaag haar laatste werkdag had.
Een intensieve dag, maar super leuk! Ik denk dat ik mijn plekje hier snel zal vinden. Met een mooie bos bloemen, contract, eventkleding en wandelrugzak ging ik moe maar superblij naar huis. En de mazzel: ik reed zowel in de ochtend als in de middag tegen de spits in. Hopelijk was dat niet eenmalig.

Vrijdag
Paasweekend! En die start ik in Breda met een pittige training. Had ik gedacht rustig aan weer op te starten na een paar rommelige weken… Boy was I wrong! Gewoon door in het schema waar we gebleven waren en dat betekende pause deadlifts… Maar het verbaasde me dat ze toch best soepel gingen. Zeker vergeleken met de afgelopen weken. Het lijkt er op dat mijn lijf de marathon verteerd heeft. Alleen de oefeningen na de deadlifts… Huub heeft weer wat nieuws verzonnen en dat leidde tot een afterburn in mijn rug! Ik wist niet meer hoe ik het had!
De middag werd er niet veel meer gedaan, even wat rust pakken. De indrukken van afgelopen week hebben er toch wat ingehakt en morgen staat er een drukke dag op de planning. Gelukkig kan ik genieten van de bloesem die in de tuin begint te bloeien!

Zaterdag
Met wat lichte spierpijn reed ik eindelijk weer op een zaterdag naar Breda. De afgelopen weken was het maar wat kwakkelen op de zaterdag. Dus eindelijk kon ik weer eens ‘genieten’ van de ‘warming up’ met onder andere 120 meter lunges… De squats gingen vandaag goed, maar al snel voelde ik de spierpijn al opkomen. Dat wordt morgen weer ouderwets een duurloop met heel veel spierpijn…
’s Middags werd ik opgepikt door Joyce en Sebastiaan en reden we naar Deventer voor de verjaardag van Ingeborg. Omdat Go Ahead vanavond thuis speelde en het sfeerteam 20 jaar bestond, besloten we naar de optocht te gaan en liepen we weer terug mee richting het stadion. Wat een sfeertje! Leuk zo’n feestje op een feestje!

Totaal loopkilometers deze week:  24 km
Jaartotaal loopkilometers 2024: 386 km

Aantal kilometers januari: 154 km
Aantal kilometers februari: 156 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!