Training

Sports diary #15 2020

En dat was week 4. Ik deze week viel me een stukje zwaarder. Dat kwam met name door de feiten die door RIVM op tafel werden gelegd en ik ben de mensen die de maatregelen aan hun laars lappen spuugzat. Zit ik me een partij sociaal te isoleren terwijl hele groepen samen hokken.

Zondag
Personal training op afstand! Ik kreeg van Huub mijn programma door, ik positioneerde mezelf met mijn roze bar en plates in de tuin, filmde mijn sets, stuurde die door naar Huub, kreeg feedback en paste mijn movements aan. En zo was ik nog nooit zo kapot gegaan in mijn achtertuintje. Want 3 sets van 5 reps op 115 kilo ging totaal niet in de koude kleren zitten… Eén probleem… voor de volgende training kom ik al gewicht te kort… Meteen maar even bijbesteld dus.

Maandag
Kliko weer leeg, vullen maar weer. Mijn workout vandaag bestond uit het snoeien van de boompjes in de achtertuin. Dat was hard nodig, want die groeiden aardig de pan uit en een stel duiven leek het een uitermate geschikte plek om te nestelen, waardoor mijn naast geparkeerde auto al een paar keer ondergetorpedeerd was.

Dinsdag
Tijd voor een lunchrun om even mijn hoofd leeg te maken van het thuiswerken. En ik ben het alleen zitten behoorlijk zat. Dit rondje had ik dus echt even nodig, al was het maar om de paar mensen die ik onderweg tegen kwam, gedag te zeggen.

Woensdag
Vanochtend moest de auto even naar de garage om de winterbanden te laten vervangen voor de zomerbanden. Kwam meteen mooi uit om een klompenpad te lopen. Weer eens in een andere omgeving. En ik was niet de enige met het idee om een rondje te lopen terwijl de auto onder handen werd genomen, want toen ik aan kwam rijden, kwam er net een loper terug bij de garage.
Klompenpad Dashorsterpad is heel afwisselend. Tussen de velden, over erven, door bossages en zelfs dwars door weilanden. Het was lekker fris zo in de ochtend en zo kon ik de rest van de dag wel weer aan.

Donderdag
Nou, vandaag kon je me opvegen. Ik zat er aardig doorheen. Gisteren tijdens het technisch debat dat ik volgde werd door het RIVM aangegeven dat de huidige maatregelen mogelijk nog wel tot in de zomer konden gaan duren! En vanochtend het leuke vervolg dat we uit moeten gaan dat we de komende twee jaar in een 1,5 maatschappij moeten leven. Hoe dan? Gelukkig bestaat er social media en is videobellen altijd een optie. Dat had ik ook echt even nodig, al mis ik het gewone face to face contact met vrienden enorm.
Nog een lichtpuntje vandaag: mijn 20 kilo plates zijn binnen!

Vrijdag
Pasen staat voor de deur! En de bloemist ook! Zo kreeg ik niet één, maar twee bosjes bloemen van mijn opdrachtgever. Het hele huis fleurt er van op! En ik ook.

Vandaag waagde ik me ook aan nog wat push up challenges in de tuin. Die met de twee blikjes heb ik nog steeds niet onder de knie> En de 3 x 20 gaat ook niet in de koude kleren zitten!

Zaterdag
De wekker weer vroeg, want in dit Paasweekend verwacht ik heel veel drukte in de bossen hier. Om 6.45 stond ik buiten… Vandaag wilde ik eens de andere kant op lopen, richting het Vogelwater in Den Treek. Het was heerlijk weer, lekker fris en de zon kwam al snel boven de bomen uitpiepen. Ik was niet de enige sporter met de gedachte vroeg er op uit te gaan het is ook duidelijk dat je hier vlakbij Amersfoort zit. Het was hier gewoon druk om half 8  in de ochtend!
Lopen ging wat minder makkelijk, deze tijd is voor mij gewoonweg niet ideaal… Uiteindelijk vond ik het na 16 km wel genoeg.

Totaal loop kilometers deze week: 33 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 319 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!