Training

Sports diary #16 2020

Week 5 in the pocket en ik zat weer ok in mijn velletje deze week. Misschien ook wel omdat ik deze week toch wat meer mensen irl gezien en gesproken heb. Toch… eind van deze week had ik eigenlijk voor de eerste Spartan National Series race in de UK gezeten. In plaats daarvan deed heel Europa een virtuele race. Superleuk, maar toch wel heel anders.

Zondag
Eerste Paasdag en de paaseitjs moeten wel verdiend worden! Vandaag mijn tweede set deadlifts in de tuin. Kon ook meteen nóg een keer weights bijbestellen voor volgende week… Maar goed, eerst vandaag met 5 x 3 reps op 128 kilo, zonder touch and go, maar met complete reset en een seconde vasthouden bovenin! Ik denk dat dit de zwaarste deadlift training ever is geweest, kanonnen! Maar ik kon daarna wel lekker aan de paaseitjes en paasdiner bij mijn ouders.

Maandag
Tweede Paasdag en vandaag dus lekker een dagje extra weekend. Die gebruikte ik om een rondje te gaan lopen. Met de zware training van gisteren in het lijf besloot ik om een intervalletje te doen, zodat ik niet in een continue eenzijdige beweging zou lopen, maar hardlopen en wandelen af kon wisselen. Die tempo’s lagen wel even iets hoger dan ik vooraf gedacht had!

Dinsdag
Thuiswerken to the max met vandaag zeven (!) skypegesprekken! Eerst dacht ik dat het bij zes bleef, maar ik had verkeerd geteld. Maakt niet uit, in mijn T-shirt kan ik het wel aan.

Woensdag
Hij keek niet blij toen ik de deur open deed. Zijn gezicht sprak boekdelen toen hij zei dat ie drie pakketten voor me had. Waarvan twee van 25+ kilo… Oeps, sorry not sorry! Maar nu heb ik wel mijn weights compleet.
Aan het einde van de dag was het tijd om naar mijn ouders te gaan. Mijn ma is jarig! Maar het is wel heel erg raar om niet eens een knuffel te kunnen geven…

Donderdag
YES! Eindelijk mensen om me heen! Vandaag weer voor het eerst naar kantoor. Mijn snotneus is overduidelijk van de hooikoorts dus ik kon me weer tussen mijn collega’s begeven. We waren met z’n vieren op kantoor dus we hadden allemaal een eigen eiland en genoeg ruimte. Heerlijk om weer mensen om me heen te hebben. Ik ben dat sociaal isoleren echt kotsbeu. En… 
Voor de verandering trok ik nu eens in de avond de loopschoenen aan. Het was overdag echt behoorlijk warm, dus wachtte ik tot na het avondeten. De temperatuur was een stuk fijner om in te lopen, maar al die muggen! Niet te harden zoveel. Het bleef bij een kort rondje maar ik zag wel een heleboel reetjes.

Vrijdag
Vandaag zelf even voor koerier gespeeld. Paletje wegbrengen en een paar plates die ik nu over heb kunnen afleveren bij oudhardloopmaatje John. Dat was gelijk weer leuk bijkletsen met hem en Ans. Veel te lang niet gezien! En dan nu in deze gekke tijd wel even op bezoek. Toch voelde het retegoed om mensen om me heen te hebben. Ik merk het ook aan mijn humeur de laatste dagen. Al scheelt het lekkere weer natuurlijk ook!

Zaterdag
Racedag! Althans dat was het eigenlijk geweest. Ik zou vandaag de Beast in Southeast lopen. Die liep ik nu alsnog maar dan de virtuele versie. Ik had een ronde van ongeveer een halve marathon uitgezet, die werd uiteindelijk ietsje langer. Tussendoor deed ik de 30 obstakels, zijnde allemaal verschillende oefeningen en die probeerde ik zoveel mogelijk te filmen… Dat plus het editen kostte me vandaag nog de meeste tijd! Maar het leverde wel een leuk filmpje op.

Totaal loop kilometers deze week: 34 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 353 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!