Training

Sports diary #18 2019

Stilte voor de storm. De komende maand staat in het teken van welgeteld drie kwalificatiewedstrijden voor het 2019 Spartan Wereld Kampioenschap. Een spannende maand, maar o wat heb ik er veel zin in!

Zondag
Omdat ik gisteren geen training in Breda had en de voet vandaag ook weer normaal deed, besloot ik om boodschappen te doen. Hardlopend. Dat werd een iets warmere tocht dan verwacht toen de zon doorbrak en ik had ook wat oponthoud doordat ik dwars door een kudde koeien een boerenerf moest oversteken. En koeien zijn toch  best wel groot… Maar uiteindelijk 15 km weggetikt en genoten van een mooie tocht.

Maandag
De week begon anders dan anders. Met een sollicitatiegesprek.  Maar dit was het niet voor mij. Toch enigszins teleurgesteld op naar kantoor.

Dinsdag
Een drukke dag! In eerste instantie in gesprek met iemand uit mijn netwerk om te kijken of daar wellicht toekomstmogelijkheden liggen en vervolgens vlogen me nog een paar leuke vacatures om de oren!

Woensdag
Dat is gek! Op een woensdag naar Breda! Maar ik was wel blij dat Huub, vanwege mijn wedstrijdkalender, een paar trainingen om kon gooien. Mijn enkel was zaterdag zo dwars en ik vermoedde dat dat kwam door een hypertoon spiertje ergens in mijn lijf. Gelukkig was het zo verholpen en knalde ik er nog een paar fijne loopkilometers en een fijne krachttraining uit.

Donderdag
De tijd gaat zo snel! Nog even en mijn werk bij Anita Nederland is over. Ik heb ook het gevoel nu niet veel meer te kunnen doen en ben wat onrustig. Of komt het door het weekend in aankomst?

Vrijdag
Daar gaan we weer! Roadtrippen naar Engeland! Samen met Kelly reed ik naar België om daar bij Sandy en Ronny in de auto te stappen, op weg naar St. Clere voor de eerste race van de Spartan UK regional serie. Spannend!
Een goede reis met de trein verder en na een kort bezoekje aan het festival terrein kwamen we bij onze knusse Aribnb aan. Superleuk plekje! En we hadden nog alle tijd dus we konden de middag en avond heerlijk relaxen met prep maaltijden en bordspelen.

Zaterdag
Na een goede nachtrust was het vandaag racedag. En het was koud! Maar eenmaal van start viel de temperatuur me mee en de voorspelde regen bleef vooralsnog uit. Het parcours was pittig met ruim 400 hoogtemeters, die vooral steil omhoog gingen en nog steiler omlaag.

Mijn benen trokken leeg en ik moest inleveren op deze loopdelen van het parcours. De obstakels gingen perfect op de Spear Throw na, maar ik eindigde toch (wat teleurgesteld) op een uiteindelijke 4e plek. Shit. Ik had eigenlijk mezelf hoger ingeschat. Mede omdat dit de eerste race van de UK & Ireland serie was en ik me middels deze serie wil kwalificeren voor het Spartan WK in Tahoe.

Wat een mazzel hadden we. Na de race barstte het Engelse voorjaar los met hagelbuien en een stevig windje. We besloten lekker op tijd terug te gaan naar onze Airbnb voor een warme douche, eten en een relaxte middag en avond. Morgen weer een race.

Totaal loop kilometers deze week: 34 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 370 km

Totaal januari: 79 km
Totaal februari: 96 km
Totaal maart: 88 km
Totaal april: 88 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!