Training

Sports diary #18 2020

Week 7 en de maand april werden deze week afgesloten. En één ding is helder: ik heb mijn loopkilometers sinds de sociale isolatie zo ongeveer verdubbeld! En alsof het zo heeft moeten zijn… een nieuwe challenge kwam in mijn leven. Ook een kat…

Zondag
Gek om vandaag niet in de tuin te trainen. Maar dat had een reden. En dat gaf me bovendien de mogelijkheid om vandaag even een rondje hard te lopen. Tijd voor een rondje interval en aangezien ik 2 minuten tempo erg fijn vind, tikte ik zo een fijne 6 kilometer weg. Ook met het oog op morgen, want het grote plan was om met Koningsdag weer voor dag en dauw op te staan voor een lange duurloop.

Maandag
Nou… mijn grootse plannen voor vandaag kon ik mooi in de ijskast terug zetten. Het wandelen van zaterdagavond had tot gevolg dat ik al wat spierpijn in de schenen had gisteren, maar dat was vandaag even een tikje erger! Het leek me dan ook niet verstandig om een halve marathon weg te stampen. Dat resulteerde er wel in dat ik de hele dag strontchagrijnig binnen heb gezeten en in plaats van een rondje een puzzel in elkaar heb gestampt. Ole, wat een fantastische Koningsdag, bah!

Dinsdag
Vandaag had ik gelukkig heel veel afleiding van mijn werk. Voor het middaguur had ik al vier meetings achter de rug en had ik toeterende oren en schele ogen. Ook de middag vloog voorbij met alle klussen die uit de overleggen kwamen. Fijn, weer een dag isolatie voorbij.

Woensdag
Ik weet niet wat het is met de woensdag, maar het lijkt wel of dit mijn wekelijkse off-dag is ofzo. Er kwam werkelijk waar helemaal niets uit mijn hoofd of handen. Daarom besloot ik tussen de middag naar buiten te gaan om een rondje te lopen en tikte ik een heerlijke 12 km weg door het bos. En zo had ik de rest van de middag weer genoeg energie.
Tel daar het te gekke postpakketje bij op dat ik vandaag ontving. Ik was nogal verbaasd, want ik had niets besteld… toch? Maar daar was ie dan. Panda in hoogst eigen persoon… eeeh… kat! Nu heb ik ook een kat in huis dankzij Sanne!
En ik had nog een heel leuk vooruitzicht voor de avond. Eindelijk zou ik vanavond Celine en Kelly weer eens zien. Buiten de bezoekjes aan mijn ouders, kantoordagje en de wandeling met Merel van zaterdag heb ik met niemand contact. Dus dit was een hele welkome en hele fijne avond! We moesten ons best doen elkaar niet om de nek te vliegen, maar man man wat was het fijn om weer eens face to face zulke lieve vriendinnen om me heen te hebben!

Donderdag
Zo off als ik gisteren was, zo on was ik vandaag! Wel efficient want zo kan ik het werk van twee dagen in één dag doen. Ik ging als een malle!

Vrijdag
Nieuwe maand nieuwe kansen. De virtuele runs en workouts vliegen je om de oren en daar zitten best leuke bij. Zo doe ik op 5 mei de 75 challenge van Meet the Marines, op 16 mei de Virtual Craft Beer Run en 30 mei de Buddy Challenge van Meet the Marines. Maar vandaag schreef ik me, voor ik er erg in had, in voor de The Great Virtual Race Across Tennessee 1000km. Ja… dat staat er echt… 1000km. Maar daar heb ik dan wel vier maanden de tijd voor. Starting from… now! Gelukkig tellen ook de wandelkilometers hierin mee, want met een gemiddelde van 56 kilometer per week moet ik toch echt aan de bak! Te starten met wat wandelen.

Zaterdag
Bam, de eerste loopkilometers van mijn reis door Tennessee zijn een feit. Even wachten tot het weer een beetje mee zat, dus om 12 uur trok ik er op uit voor een mooie ronde van 24 kilometer. Ik heb normaal altijd vaste routes die ik altijd dezelfde richting op loop. Daar bracht ik vandaag eens verandering in en dat beviel best wel goed! En heel toevallig stond er precies aan het einde van de route een ijswinkel voor mijn neus…

Totaal loop kilometers deze week: 42 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 412 km

Januari: 84 kilometer
Februari: 94 kilometer
Maart: 73 kilometer
April: 137 kilometer

Tussenstand #TGVRAT1000K: 28 down, 972 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!