Training

Sports diary #19 2022

Het eerste wedstrijdweekend van 2022 zit er op! En dat ging volgens een plan, waarbij ik mezelf verraste! Dus boeken we maar meteen de volgende races…

Zondag
Dag 2 van het Trifectaweekend en vandaag was beyond expectations! Aangezien ik de Beast had gewandeld voelde ik me superfit en had ik nauwelijks last van stijve spieren. De Super heb ik lekker kunnen dribbelen en vooral veel foto’s en filmpjes gemaakt, maar bij de Sprint ging het gas even open! Ik kon het toch niet laten om een beetje het racegevoel terug te krijgen. Dit weekend kon niet beter verlopen en dat ik er zo fit doorheen zou fietsen had ik vooraf niet kunnen bedenken. Love it when a plan comes together!

Maandag
Helaas, aan dit gave weekend kwam een einde. Vandaag reden we weer naar huis. Een lange rit, met wat file rondom Londen, een snelle treinreis en nog een laatste stuk richting België met wat oponthoud rond Antwerpen. Daarna nog een ritje naar huis. En dan niet kunnen slapen he!

Dinsdag
Omdat ik gisteren nog in de auto zat, werkte ik vandaag op kantoor. Weer gezellig met collega’s om me heen. Iets minder productief dan gewenst, maar de tijd ging wel sneller voorbij. Tussen de middag liep ik nog een lunchwandeling.

Woensdag
Het lijkt wel zomer! Dus aan het einde van de dag gingen de loopschoenen aan. Eens kijken hoe de benen en vooral de Achilles er voor staan na afgelopen weekend. Een rustig rondje hobbelen werd het, met een ietsje reactie. Maar het ijsje na het rondje maakte alles goed.

Donderdag
Normaal ben ik donderdags vrij, maar ik had deze week even geschoven met dagen. Dus voor de verandering vandaag aan het werk. Aan het einde van de dag ging de laptop uit en die blijft voorlopig ook uit, want… vakantie!! Even lekker een week vrij. Ik maakte een start met het inpakken van mijn koffer. Aangezien het weer in Georgië niet al te best wordt komende week en er wat wandelkilometers in de planning staan heb ik geen idee wat ik wel of juist niet mee moet nemen. Van bikini tot regenpak, je kunt maar beter goed voorbereid zijn!

Vrijdag
Ok, even schakelen. Na de afgelopen weken hoog in reps getraind te hebben, gaat het gewicht nu drastische omhoog en de reps naar beneden. Vijf sets van twee reps op 130 kilo… Ze gingen vrij soepel, maar gingen niet in de koude kleren zitten! Vervolgens nog een pittige benchsessie volgens hetzelfde principe en je kon me opvegen.

De middag werd in goed gezelschap doorgebracht, waarna ik naar kantoor ging voor een afscheidsreceptie, gevolgd door een etentje in de buurt. Verrassend lekker gegeten!

Zaterdag
Niet naar Breda deze ochtend, maar naar Hengelo. Vandaag stond de clinic voor de YU MAN RACE Throwdown op de planning en de kick-off voor de YU MAN BRAND AMBASSADORS. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit fantastische team en inspirerende groep ambassadors!
Thuis gekomen werden nog wat voorbereidingen getroffen voor de vakantie. Nog een paar daagjes en dan zit ik in Georgië!

Totaal loopkilometers deze week: 28 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 486 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km
Aantal loopkilometers februari: 143 km
Aantal loopkilometers maart: 84 km
Aantal loopkilometers april: 69 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!