Training

Sports diary #2 2019

Als de weken zo snel voorbij vliegen als deze, dan is het morgen alweer 31 december… HELP! Mijn raceplanning voor het komende jaar krijgt ook steeds meer vorm. Nu moet ik nog in vorm raken. Met dat eten heb ik het idee dat je me kunt rollen, al wijst de weegschaal nog een stabiel gewicht aan.

Zondag
Een lekkere lazy Sunday na de trainingen van dit weekend. Ik vermaakte me vandaag prima met puzzelen, film kijken en een beetje werken. Want als deels zelfstandige gaat dat ook altijd maar door. De eerste reis van dit jaar is ook geboekt. Eind januari moet ik voor een meeting naar Milaan! Te gek!

Maandag
Workie workie! Met pokebowl als lunch.

Dinsdag
Wooooohoooo ik heb een prijsvraag gewonnen! Een flinke pot whey proteine en ZMK tabletten van Powerblends. Kwam mooi uit want ik was net door mijn vorige pot whey heen.

Woensdag
Ook al was het totaal tegen de weersvoorspellingen in, het leek wel bijna lente vandaag! Mijn looptraining liep ik zelfs in t-shirt. Maar de kuiten wilden vandaag niet echt, dus maakte ik er een interval van. Ik denk dat de compressiekousen die ik aan had een maatje te klein waren…

Donderdag
Mijn vreet-je-vol-met-vet-eetplan lijkt vruchten af te werpen. Ik heb eindelijk al twee nachten zo goed als pijnvrij kunnen slapen. Bij het omdraaien ben ik sinds een paar weken eindelijk eens niet dwars door het plafond geschoten! Wat een verademing is dat zeg!

Vrijdag 
BAM! Dat was een harde training zeg! Deadlifts in combi met sandbagsquats, vervolgens splitsquats en nog even een lekkere combi van pull ups, dips en abroller.

Ik kon het alleen niet laten om ’s middags nog een rondje hard te lopen. Ik besloot tegen de schemer te gaan. Dat staat namelijk garant voor reeën spotten. Maar dit keer niet. Ik heb het idee dat er heel wat zijn afgeschoten de laatste weken… Uiteindelijk wel een lekker rondje gelopen. Weer in t-shirt.

Zaterdag
Helemaal op, leeg, kapot. De training vandaag ging tot het gaatje. Waar ik normaal nog nèt ietsiepietsie over had, faalde ik steeds net op de laatste rep(s). Komt denk ik ook door de training van gisteren en het rondje lopen er achteraan, waardoor de spieren gewoon leeg waren. Ik had ook aardig wat spierpijn van gisteren en om de training te beginnen met sandbacksquats met body weight is ook aardig pittig! Leverde ook een leuk gevecht op met een… te slappe zak… Gelukkig kon ik er snel nog even eentje van de buurman lenen. Dit klinkt echt te fout…

’s Middags was ik zo afgetaaid dat ik op de bank in slaap ben gevallen! Heerlijk! Verder maakte ik vandaag mijn raceplanning voor komend jaar overzichtelijk. Dat worden weer mooie reizen en eerst hele mooie vooruitzichten. En veel geregel.

Totaal loop kilometers deze week: 14 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 19 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!