Training

Sports diary #2 2020

Man man, als deze week de standaard wordt voor 2020 gaat dit een heftig jaar worden. Al kon het jaar misschien ook niet mooier beginnen. Een nieuw begin op meerdere manieren.

Zondag
Ik stond op met behoorlijke spierpijn, maar ik was vandaag toch niet van plan om ook maar iets te gaan doen. Ik vermaakte prima met mijn Instax printertje en gaf mijn medaillebord wat meer vulling.
Maar bovenal hadden de gebeurtenissen van gisteren er aardig ingehakt en ik was blij dat ik ’s avonds een telefoontje van de organisatie kreeg met de stand van zaken van de persoon die we gereanimeerd hadden.  Door alle informatie zag ik het later en later worden en sliep ik niet voor 2 uur.

Maandag
Mijn eerste werkdag bij ARKO Sports Media! En ik knalde er meteen in met een overleg bij de KNVB voor één van de projecten waar ik me mee bezig ga houden. De middag bracht ik door op ons kantoor in Nieuwegein. Het is nog wel even mijn weg vinden, maar de sfeer bevalt me nu al heel goed.
’s Avonds een nieuwe update, dit keer van de buurvrouw en broer van de gereanimeerde. Dit hield me ook vanavond weer goed bezig, waardoor ik de slaap weer niet kon vatten.

Dinsdag
En op naar Den Haag, waar ik één dag in de week bij de Vereniging Sport en Gemeenten kom te werken op het project Brede Regeling Combinatiefuncties. Ook dit is weer een leuke plek om te werken. Omdat ik een paar te korte nachten heb gemaakt, laat ik het sporten deze week even voor wat het is.

Woensdag
Vandaag bracht ik door op kantoor in Nieuwegein en kon ik concreet met een klus aan de gang. Ik heb het super naar mijn zin!

Donderdag
Officieel mijn contract ondertekend! En de eerste werkweek is al bijna voorbij. Morgen nog een overleg bij de KNVB, maar ik kan werk nauwelijks werk noemen. Ik heb het volgens mij reuze naar mijn zin hier!

Vrijdag
Eindelijk weer sporten. Op naar Breda voor een training bij Huub, waar ik weer met mijn ‘favoriete’ snatch grip deadlifts aan de slag ging, gevolgd door Romanian  deadlifts en walking lunges. Ik voorzie weer spierpijn…

Dat sloeg er ’s middags al in toen ik na een paar uurtjes overleg bij de KNVB op wilde staan. Wat een gave locatie is dit om te werken zeg. Er staat zelfs een La Marzocco, dus ik kan mijn eigen espressootje maken.

Zaterdag
Ooooo man, wat een spierpijn in de billen en hamstrings… En ik wilde zo nodig nog gaan hardlopen vóór de groepstraining. Dat werd dus een erg kort rondje, want het voelde allemaal wel erg stijf aan en werd ook niet soepeler met lopen. De krachttraining bestond vandaag uit squats, waarbij we de mobiliteit uitdaagden door zo diep mogelijk in de squat te zakken. Nooit gedacht dat ik dit met dat stijve lijf zou kunnen om nog maar niet te spreken over mijn matige bekkenmobiliteit. Maar he, het begin is er!

Totaal loop kilometers deze week: 3 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 23 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!