Training

Sports diary #2 2022

Mijn laatste week als 41-jarige. Die had ik me toch wel even iets anders voorgesteld… Ik had al niet veel zin om mijn verjaardag te vieren door de afgelopen weken, maar de ellende die er deze week weer bijkwam… Houdt het dan nooit op?

Zondag
Mazzel met het weer, dus vanochtend trok ik mijn loopschoenen aan voor een rondje hardlopen. Münster heeft rondom de oude stad een park a la Vondelpark, waar (heb ik nu gemerkt) zondags iedereen wandelt of een rondje hardloopt. Aan de zuidwestkant van de oude stad is een meer waar je een rondje omheen kunt lopen. Plak die aan elkaar en je hebt een rondje van 10 kilometer local runnen. Superleuk om zo weer eens een nieuwe plek te verkennen.
Vervolgens even snel omkleden en de gym in voor een upperbody sessie. Heerlijk een dag alleen maar met sporten bezig te zijn en m’n kop te verdoven. Vervolgens bijvoederen, een goed gesprek voeren en nog een rit naar huis.

Maandag
Ik begin mijn werkweek met een wandeling naar de supermarkt, want ik heb geen ontbijt meer in huis. Vervolgens aan het werk met weer wat me-time in de pauze, Ik ben vandaag toch nog productiever dan verwacht.

Dinsdag
Aangezien ik gisteren een flinke slag heb geslagen neem ik vanmiddag even een werkbreak met een rondje lopen. Ik ben bezig met een artikel over wat te doen tijdens een noodsituatie als je je op een afgelegen plek bevindt. Al lopend krijgt mijn artikel in mijn hoofd vorm. Heerlijk al lopend werken!

Ik ben nog niet eens uitgezweet thuis en mijn pieper gaat! Een automatische brandmelding. Binnen no time ben ik op de kazerne en heb de wagen te pakken. Aangekomen onderzoek gedaan, maar de melding werd ingetrokken. Toch even met de fles rond gelopen.
Woensdag
De laatste werkdag van de week al weer en ik maak vandaag een start met een nieuwe opdracht, waar ik enorm veel zin in heb, maar nog niet heel veel uren voor beschikbaar heb. Die volgen hopelijk in de nabije toekomst. Verder ben ik weinig actief en ben ik blij dat ik ’s avonds weer THV heb in Amersfoort. Vandaag de auto op de kop, waarbij we eerst een deur openen en verwijderen en vervolgens het dak verwijderen.

Donderdag
Vandaag begon in de keuken met het bereiden van stoof en toetjes voor de vreetavond met de meiden vanavond. Een pre-birthday party. Al ben ik benieuwd of ik de komende dagen überhaupt nog wat ga vieren. De afgelopen weken waren nu eenmaal niet de beste uit mijn leven en mijn hoofd stond totaal ook niet naar het maken van plannen. Daar komen ook nog de beperkende coronamaatregelen bij, waardoor de mogelijkheden sowieso al matig zijn. Gelukkig kan ik buiten mijn ei kwijt tijdens het hardlopen. Denk dat ik dat het weekend ook maar ga doen.
Vrijdag
Ik had er even geen rekening mee gehouden, maar vandaag stonden mijn 1RM deadlift en bench press op het programma. Die deadlift ging redelijk netjes en ik kwam boven de geprogrammeerde 140 kilo uit en hitte de 145 kilo. Wat overigens met mijn huidige bodyweight een pr is! De bench bleef naar verwachting iets achter, maar wel tot een nette 65 kilo. Ooit komt die 70 kilo nog wel. Moet mijn hoofd wel wat beter staan.
’s Middags kwam Shiva langs voor een bijzonder gesprek. Ze wil een eigen bedrijf in coaching starten en zocht een paar proefkonijntjes. Met de shit van de laatste weken vond ik dat deze kans niet mocht laten liggen en voilà, vandaag een intake gesprek! Met een verjaardagstaartje!

Zaterdag
De sportscholen zijn weer open, dus vanochtend stonden we…. buiten te trainen. Ok en de squats deden we binnen. High bar squats waren al een tijdje geleden en stijve hark die ik ben (tja dat krijg je als je bijna een nieuw levensjaar aantikt) lukte het toch nog om redelijk goede squatjes te maken! Met mijn nieuwe belt die ik donderdag van Sofie, Kelly en Marieke heb gekregen! Verder op het programma: achteruit slepen, zandzak lopen (fokking hell!), rope pulls en vooruit slepen.
De avond werd anders doorgebracht dan gepland. Ik had gehoopt last minute nog een feestje voor mijn verjaardag in te lassen, maar als de broer van je beste vriend vrijdag overlijdt zijn er andere prioriteiten.

Totaal loop kilometers deze week: 30 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 67 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!