Training

Sports diary #20 2020

Week 9, ik ben aan het einde van mijn geduld. Gelukkig worden de maatregelen wat versoepeld, maar het einde is nog niet in zicht. Ondertussen vermaak ik me prima met kilometers maken. Voor mij de perfecte manier om het hoofd leeg te lopen.

Zondag
Vandaag was het moederdag en ik ben zo blij dat ik bij mijn ouders (op afstand) langs kan en ze in ieder geval kan zien! Na mijn ochtendtraining in de tuin, waarbij het me lukte om op een plate mijn snatch grip deficit 3 seconds negative deadlifts (haaaaal adem) te doen, wandelde ik dus naar mijn ouders voor een overheerlijke high tea en gezellige babbels. Alleen na de high tea eindigde de sugar rush al heel snel in een after diner dip en besloot ik toch nog maar even een rondje los te lopen na de kilometers van gisteren.

Maandag
Vandaag was mijn wekelijkse kantoordag. Alleen heb ik geen sleutel van de voordeur en stond ik voor een dichte deur. Gelukkig kreeg ik bijval van een paar klusjemannen die connecties hadden, zodat ik naar binnen kon. Gelukkig, want het warme weer van de afgelopen weken maakte vandaag plaats voor een ijskoude wind. Bij thuiskomst bleek ook een boom om de hoek omgewaaid te zijn.

Dinsdag
Wel, niet, wel, niet… Ik wilde gaan lopen vandaag, maar had nog geen idee wanneer. In ieder geval was eerst de innerlijke ik aan de beurt met flink wat gemealprep in de keuken. Daarna trok ik de schoenen aan voor een rondje lopen. Echt bizar hoe mijn benen herstellen de laatste weken ondanks de omvang. Ik koos voor een kort rondje plus wat extra lusjes, zodat ik weer wat kilometers aan mijn Tennessee challenge kon toevoegen.

Woensdag
Voor die Great Virtual Run Across Tenneessee mag er ook gewandeld worden. Ideaal dus, want zo wissel ik wandelen af met hardlopen. Vanavond ging ik dus een rondje aan de wandel met mijn ma. En we hoeven echt niet ver te lopen voor hele mooie plekjes en reetjes!

Donderdag
Vanmiddag zat ik de hele dag in online meetings en daar krijg ik nogal tuterende oren en schele ogen van. Na de laatste meeting dus de laptop uit, loopschonenen aan en even mijn hoofd leeg lopen, zodat ik het weekend in kan! Het was een drukke werkweek. Niet erg, want dat leidt gelukkig af, maar ik begin te merken dat het sociale isolement me echt steeds zwaarder valt. Gelukkig zijn de maatregelen wat versoepelt en ‘mogen’ we weer reizen. Dat geeft me iets meer vrijheid. Blij toe, ik heb meteen mijn hele weekend volgepland met leuke dingen met vrienden. 

Vrijdag
Na regen komt zonneschijn. Sofie was vandeweek jarig en ze vierde haar verjaardag in etappes. Vandaag ging ik op bezoek en het was heerlijk om weer eens ouderwets te babbelen met Sofie en Nikki. Damn wat mis ik iedereen zeg!

Zaterdag
Tijd om kilometers te maken! Sanne en ik hadden elkaar ook al een tijd niet gezien. Mijn verjaardscadeautje voor Sanne moesten we door corona helaas opschorten. Tot soort van vandaag. En dat werd een mega-inhaalpartijtje: Panda maakte kennis met z’n dubbelganger, we bereidden ons voor op de Virtual Craft Beer Run door de Stoute Sanne koud te zetten, gingen op pad voor 20 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug zwerven en konden daarna aan tafel aanschuiven voor een heerlijk Indiase maaltijd.

Totaal loop kilometers deze week: 39 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 513 km

Tussenstand #TGVRAT1000K: 173 down, 827 to go…

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!