Training

Sports diary #20 2021

Wordt het nu nog eens voorjaar? Het lukte me redelijk om tussen de buien door buiten te zijn, maar ik ben nu toch echt wel toe aan meer zon. Aan de andere kant… het was prima weer om binnen te zitten blokken op mijn examen!

Zondag
Een goed begin van de nieuwe week! Tussen de zware regenbuien door liep ik nagenoeg een droog rondje. Vandaag weer eens een keertje richting de Zanderij in Maarn. In korte tijd is het knalgroen geworden in het bos, prachtig! Alles ziet er weer anders uit.
De middag bracht ik weer door achter de laptop met leren voor mijn examen. Gelukkig had ik ’s avonds afleiding van Petra met een gezellige vreetdate. Lekker ouwehoeren en eten. Kunnen we goed! Petra had meteen de mtb meegenomen, want ik ga volgende week iets leuks doen!

Maandag
Mijn hoofd werkte vandaag niet echt mee na dagen aaneen achter de laptop. Tussen de middag dus even lekker naar buiten. Ik ging met een heerlijk zonnetje naar buiten voor een wandeling. En ik kwam verzopen thuis na een enorme stortbui. Lekker dan…

Dinsdag
Vanmiddag scheen de zon! Tussen de bedrijven door zat ik nog wat te leren, maar een betere manier om de zenuwen onder controle te krijgen is om even te gaan hardlopen. Een rondje van ruim 6 kilometer met weightvest.
Het theorie examen brand viel ook best wel mee. Onze hele klas slaagde en ik had een score van 83% waar ik tevreden mee kan zijn.

Woensdag
De laatste werkdag van de week vloog weer voorbij en alle klussen voor deze week zijn weer afgerond.
Vanavond maakten we tijdens onze opleiding kennis met de warmtebeeldcamera en de buitenverkenning. Mooie verdeling van theorie en praktijk, maar wel pittig nadat we al een aantal dagen met ons hoofd in de studie hadden gezeten voor het examen.

Donderdag
Yes! Weekend! En eindelijk weer in goed gezelschap. Ik moest nog wel iets kleins doen voor mijn werk: een foto maken van het Vogelmeertje hier in de buurt. Dus liet ik me vandaag bij de Bernard Kazerne in Amersfoort afzetten, om vervolgens een mooie route naar huis te lopen.
s Avonds konden we eindelijk Peaky Blinders afkijken en werd de volgende binge-verslaving opgestart: Vikings. Dat krijg je als je jaren geen Netflix hebt gekeken. Een enorme achterstand.

Vrijdag
Vanochtend een lekkere lange training bij Huub met wat extra oefeningen voor mij, terwijl Huub een screening uitvoerde. Vanaf deze week weer een nieuwe cycle met 4 reps in plaats van de gehate 8. Scheelt toch weer tellen! Daarnaast heeft Huub een tooltje op de telefoon, waarmee de liftsnelheid wordt gemeten. Supertof om te zien.

Zaterdag
Poe, ik bench wat af de laatste dagen! Daarvoor moest ik vanochtend al vroeg uit de veren, want ik trainde al om 9 uur in Breda. Maar dan heb je tenminste nog wat aan je dag! Bingen!

Totaal loop kilometers deze week: 35 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 626 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!