Training

Sports diary #22 2020

Zo, wie had dat gedacht. Begin deze maand dacht ik me nog voor de lol aan te melden voor de #GVRAT1000k, maar ik had nooit gedacht binnen een maand over de 250 kilometer te komen en nog in de race te zijn om de finish tijdig te halen! Die challenge doet wat met me!

Zondag
Vanochtend werd de huiskamer omgebouwd tot homegym. Buiten regende het pijpenstelen en dan ga ik niet met m’n spullen in de tuin staan. Beetje zonde. Dus werd binnen mijn programma van Huub afgewerkt. De laatste training uit de cycle met de onuitspreekbare snatch grip deficit 3 seconds negative deadlifts… Gelukkig deze week maar 2 sets in plaats van 10!
Na een rustige middag werden de middag en avond in goed gezelschap van mijn ouders en oom doorgebracht. Weer ouderwets mezelf onder de tafel gelachen. Heerlijk!

Maandag
Nog een weekje weren en dan ben ik een weekje vrij. Maar goed ook want vanochtend trok ik een zak spinazie uit de voorraadlade… Die kon ik dus meteen weggooien. Tussen de middag moest ik er dus ook echt even uit voor een wandelingetjes.
Thuis kon ik het niet laten om de loopschoenen nog even aan te doen. Heerlijk rondje gelopen over de Grebbelinie met nog wat boomklauterwerk en nog even een pauze ingelast op een kanostop langs De Grift.

Dinsdag
De queeste is gestart! Zaterdag nemen Kelly en ik deel aan de Buddychallenge van Meet The Marines. Daarvoor hebben we een gearlist ontvangen met daarop een paar items waar we toch echt even naar moeten zoeken. Helemaal als de internetbestelling wordt geannuleerd! Help!
’s Avonds ging ik weer een rondje wandelen met ma. De hortensia op Geerenstein staat nu in volle bloei!

Woensdag
De koffiebonen zijn op! Paniek! Maar dat duurt niet lang, want ik vlieg even naar Livingstone om boontjes te halen en een goede babbel met Daan. Fijn om weer even, al is het maar heel kort, in de stad te zijn.
Snel naar huis om aan het werk te gaan en in de avond ga ik naar Kelly. De avond starten we bij haar zus met heeeeeerlijke hapjes om vervolgens om 20 uur de briefing voor onze buddychallenge voor Meet The Marines te krijgen. Aangezien Kelly een touwtje in huis heeft, kan ik alvast even wat knopen oefenen.

Donderdag
Max to the rescue, die had touw gefikst. Dus meteen de loopschoenen aan voor een rondje hardlopen in een andere omgeving. Prachtig rondje over de Veluwe met Schotse Hooglanders, veel geouwehoer en gezelligheid! Goed begin van mijn weekje vakantie! En meteen weer een bergje kilometers voor mijn #GVRAT1000k. Als ik zo doorga haal ik deze maand nog de 300 kilometer ook!

Vrijdag
Yes! Tijd voor een reset van Huub! Dat was nodig ook, want de enkel was de afgelopen week goed dwars en ik kon de deur al niet meer uit zonder een riem mee te nemen. Direct na zijn PDTR voelde ik al verbetering en dat was ook in de bewegingen goed zichtbaar.
De middag bracht ik gezellig door bij Emilie, kon ik meteen weer een lading kraaltjes en draad meenemen, zodat ik thuis weer armbandjes kan maken voor haar webshop Mint15.
Thuis gekomen was het tijd om de tas voor morgen in te pakken. Voor de Buddy Challenge moeten we 10 kilo bagage meenemen. Dat werd dus nog even m&m′s shoppen en knopen oefenen.

Zaterdag
D-Day! Letterlijk. Want onze Buddy Challenge had als thema “De verzetsuitdaging”. Onze missie begon met een pittige warming up, gevolgd door knopen en toen was het de hoogste tijd om onze schuilplaats te verlaten, want we hadden de vijand op de hielen. Doel: zo ver mogelijk bij je startplaats vandaan komen. Zo′n 6 kilometer verder kregen we de volgende opdrachten: camoufleren, vuurtje maken en onze geur afwassen in de plomp om vervolgens terug te keren naar de startlocatie, waar bier en pannenkoeken op ons wachtten. Wat een topdag en wat zat dit event goed in elkaar! We hebben ons meteen ingeschreven voor de volgende buddy challenge op 4 juli.

Totaal loop kilometers deze week: 37 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 586 km

Tussenstand #TGVRAT1000K: 309 down, 691 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!