Training

Sports diary #23 2019

Kansen grijpen. Mijn eerste week werkloos, maar daar merk ik niets van, Ik heb genoeg te doen. Zo ben ik vanaf deze week “vertegenwoordiger”, ben ik ook aangenomen bij een nieuwe job en ging ik het klooster in.

Zondag
Ik voelde me vandaag weer piekfijn, maar besloot toch maar om nog even niet te gaan sporten. Het was vandaag ook tropisch warm! Maar koffie moest ik wel hebben en samen met Kelly dook ik even Amersfoort in. Konden we meteen ons plan van aanpak bespreken van de komende weken, want…

Maandag
… Vanaf heden zijn Kelly, Gabriel en ik de promomeiden van Spartan Stadion! Ben je trainer, heb je een eigen trainingslocatie, ben jij met je team verenigt in een vereniging of vind je dit wel iets voor jouw sportclub? Contact ons dan even. Want we hebben een leuke promotie actie voor Spartan Stadion!

Dinsdag
Volle bak knallen, we willen zoveel mogelijk locaties bereiken. Mooi excuus om even niet te sporten, lichaam heeft nog even niet heel veel zin.

Woensdag
Vanochtend was ik weer vertegenwoordiger en reed ik richting Rotterdam/Zoetermeer voor de promo campagne van Spartan Stadion.
’s Middags had ik alleen iets anders te doen: mijn tweede gesprek bij een potentieel nieuwe werkgever en… ik heb een nieuwe baan! Dat moest gevierd worden en toevallig waren mijn oom, tante en nichtjes met mijn ouders op stap en werd het een avondje pizza happen.

Donderdag
De training bij Huub was even omgegooid, want vanaf vanavond tot en met zondag heb ik een training van Corinor op een wel heel speciale locatie, een klooster. Maar eerst nog even los bij Huub met een nieuwe oefening waarbij 1 kilo al zwaar is en waarbij de verhoudingen totaal zoek zijn! Nee ik heb geen dubbel D…

Vrijdag
Ik zit dit weekend in het hotel van het conferentiecentrum, dat gevestigd is in een oud klooster. Wat een plek! Ik was al vroeg wakker, want ik wilde een rondje hardlopen voordat ik de hele dag op mijn gat zou zitten. Een relaxt rondje van 9 km, want mijn lijf is het dus echt niet gewend om zo vroeg te lopen. Voordeel van heel vroeg: twee keer ontbijten!

Zaterdag
Is het al 5 december? We keken nogal raar op ons neus toen we vanochtend vroeg een zwarte Piet rond zagen lopen. Eén Piet, werden twee Pieten, werden 10 Pieten en nog meer! Als fangirl kon ik het niet laten om met Sinterklaas en z’n gevolg op de foto te gaan.

Overigens ga ik hier niets vertellen over de Columbustraining die ik nu volg. Ben je nieuwsgierig? Check dan de website van Corinor of stuur me even een berichtje.

Totaal loop kilometers deze week: 14 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 468 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!