Training

Sports diary #23 2020

Het leven gaat langzaam aan weer terug naar ‘normaal’, of wat je normaal kan noemen in deze tijden. En deze week heb ik vakantie, dus perfecte mogelijkheden om eens even lekker er op uit te trekken.

Zondag
Laat de pannenkoeken maar komen! Na de krachttraining in de ochtend in de gardengym wandel ik aan het einde van de dag samen met Sofie en Nicky richting Pannenkoekenboerderij Bergzicht. Daar pikken we onze bestelde pannenkoeken op en eten die op in het bos. Genieten! Na nog een heerlijk avondje buiten in de tuin te chillen komt aan deze fijne zondag al weer een einde. Gelukkig heb ik de hele week van dit soort fijne dagen in de planning.

Maandag
Op naar Zandvoort! Samen met de Spartan NL crew en de brand ambassadors krijgen we een insight in het parcours dat de Spartans in oktober te wachten staat. We gaan er nog steeds van uit dat de race gewoon doorgang zal vinden, maar er wordt uiteraard ook aan een alternatief scenario gedacht.
We hebben een kneiter gezellige dag, inclusief fotoshoot om het hele team op de foto te zetten en sluiten die met een paar mensen af in Noordwijk met een potje survivallen. Even wat verse blauwe plekken creëren.

Dinsdag
Wie bedenkt dit! Ben je vrij, sta je om 7 uur al in Arnhem voor een early bird run! Gekkenhuis! Maar wel enorm gaaf, want ik zie voor het eerst in mijn leven wilde zwijnen in Nederland. Met kleintjes. Ik schrok me kapot!
Reden van deze hele vroege loop: met pa ga ik een rondje cruisen in de nieuwe auto. Decadent in de Mazda MX5  touren we over de Veluwe, lunchen in Elburg (zó fijn dat de terassen weer open zijn!) en halen we nog mooie biertjes bij Burg Bieren in Ermelo.

Woensdag
Een dagje door het huis rammen. Ik heb toch zo’n gruwelijke hekel aan schoonmaken… Ik maak er verder ook maar geen woorden aan vuil…
Leukste van de dag: de foto’s van maandag druppelen binnen en ik ben toch zo blij met dit portret!

Donderdag
Van uitstel komt zeker geen afstel! Door de corona heeft mijn verjaardagscadeautje even op zich moeten laten wachten, maar vandaag ging ik dan toch echt met Sanne wandelen met een… ezel! Hilariteit alom, wat al begon bij aankomst en we door kaalkontige struisvogels werden begroet, een eigenaar die nog lag te pitten en een ezel die al binnen 100m de tassen op de rug zat was en al rollend onze lunch plette. Dat herhaalde onze Henk een paar 100m verder nogmaals, waarop ook de zak chips het met een pof begaf.
Aangezien Henk niets geeft om tijd slenterden we een mooie route door het Brabantse land, totdat het toch wel erg hard begon te regenen… Henk wilde nog steeds niet in een hogere versnelling, waardoor we besloten de route wat in de korten, waardoor Henk lichtelijk in paniek de hakken in het zand zette. Na 8 kilometer in een slordige 2,5 uur leverden we Henk weer netjes af bij de eigenaar, die nu wel wakker was en besloten we de geplette lunch onderweg droog in de auto te nuttigen. De avontuur!

Vrijdag
En zo vliegt de vrije week voorbij en rag ik in de regenachtige middag nog maar eens flink door huis heen.

Zaterdag
Weer of geen weer er moeten meters gemaakt worden. Ik lig nog steeds op schema van mijn #GVRAT1000k. Gelukkig is het vandaag droog en loop ik een fijne ronde in goed gezelschap door de achtertuin. En met het schijtweer van de afgelopen dagen waan ik me al weer helemaal in de herfst: thuisgekomen komt de geur van stoof me tegemoet.

Totaal loop kilometers deze week: 28 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 614 km

Tussenstand #TGVRAT1000K: 377 down, 623 to go…

Foto’s Spartan: Particia Gooijer en Mike Helsloot

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!