Training

Sports diary #23 2021

Van kruipend over de grond, naar de hoogte op zoeken en van koken in de brandende zon naar koken in mijn brandweerpak. Die warmte stijgt wel een beetje naar m’n kop en de week eindigde dan ook met flink wat hoofdpijn.

Zondag
Ik kan niet meer lopen! Dankjewel Huub met je leuke nieuwe oefeningen… De enige oplossing: een Thaise massage. Daar ontdekte ik dat niet alleen de kuiten finaal verzuurd waren maar dat de schouders toch ook behoorlijk stijf zijn. Maar na een uur gekneed, geknijp en gevouw voelde ik me als herboren. De rest van de dag werd chillend doorgebracht lurkend aan een cappuccino bij Livingstone en op een terrasje. Waarom vliegen de weekenden altijd zo snel voorbij?

Maandag
BAM! De kop van de week is er weer af. En als ik dan toch lekker bezig ben, dan ga ik gewoon nog even door. Hoef ik donderdag ook mijn twee resturen niet meer te maken.
Enig nadeel is dat ik behoorlijk inactief ben op zo’n dag. Twee keer richting het dorp wandelen was het enige wat ik vandaag deed. Al vonden mijn kuiten dat ook wel prima. Maar ik haalde wel een heel leuk pakje op!

Dinsdag
De werkdag werd vandaag fijn onderbroken met een training in de gym. In mijn nieuwe setje van ICANICWILL en dat beviel zo goed dat ik thuis meteen een nieuwe lading heb besteld. Comfortabel, squatproof, leuke kleurtjes en modellen en megaveel keuze. Nog leuker: met de code ANDREARUN20 krijg je 20% korting op de gehele collectie!

Woensdag
Gisteravond had ik hardloopplannen, maar die gingen niet door. Dus moest ik vandaag. Maar met die hitte had ik niet heel veel zin. Gelukkig was daar een schop onder mijn kont en werd ik in Barneveld uit de auto gegooid en kon ik 17 kilometer naar huis lopen. Gekookt kwam ik thuis, maar wel voldaan! En uiteraard finishte ik weer voor de ijssalon.
De avond was ook behoorlijk intensief. Vanavond stond het betere klim- en klauterwerk op het programma. Vanuit Doorn kwam het reddingsvoertuig zodat we op 32 meter een prachtig uitzicht hadden. Vervolgens nog wat positionerings- en materiaaloefeningen, waarbij we kennis maakten met de materialen die we voor werken op hoogte gebruiken.

Donderdag
Weekend! Althans, soort van. Want vandaag stonden er nog een paar klussen op het programma die ik niet echt onder ‘weekend’ vind passen, maar die nou eenmaal ook moeten gebeuren.
’s Avonds had ik een heel leuk en verrassend gesprek! Daarover meer als alles rond is, maar het is een mega compliment als je kwaliteiten worden gezien en erkend!

Vrijdag
Ik heb al enige tijd wat last van mijn arm, daar kwam na een nacht verkeerd liggen ook nog mijn nek en schouder bij. Voeten, ogen en kaak verstoren de sensorische input naar hersenen en zenuwstelsel met als gevolg dat ik er bij stond als een wokkel! Zooltjes in, oogoefening en voila, ongeveer recht getrokken. Daarna een hele riedel aan mobiliteitsoefeningen mijn reguliere training van deadlifts, bench press en pull downs.
Vervolgens op naar Sofie voor een heerlijke lunch, boodschappen doen voor de BBQ en door naar Quillermo voor een middagje spelen in zijn bos. Dat staat vol met survivalhindernissen, dus we konden onze lol op. Nadat onze handen totaal verfikt waren kon de BBQ aan voor de hoognodige aanvulling.

Zaterdag
Ok, vandaag begon niet helemaal zoals gepland na een slechte nachtrust en hoofdpijn. Daardoor genoodzaakt de training van vanochtend te cancellen. Maar met een pil in de mik en nog een paar uur slaap pakken voelde ik me in de loop van de dag weer prima en dook ik ’s middags de gym in om alsnog mijn schema te doen.

Totaal loop kilometers deze week: 20 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 694 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!