Training

Sports diary #24 2020

Vakantie is toch om bij te komen? Nou dat is niet helemaal gelukt met alles wat ik gedaan heb vorige week. En de berg werk die is blijven liggen zorgt ervoor dat ik deze week even aardig moet doorpezen. Dus vliegt de week weer eens knetterhard voorbij.

Zondag
Dit is niet mijn dag… Het plan was eigenlijk om de light versie van de Utrechtse Heuvelrug Fourteen te gaan lopen  met Kelly, maar de weersverwachting is zo slecht, en ik ben zo van suiker dat ik besluit lekker binnen te blijven en de serre om te bouwen tot halfoutdoorhomegardengym. Zo blijven de spullen droog maar sta ik wel lekker in de frisse buitenlucht.

Maandag
Zo, ik had beter geen week vrij kunnen hebben. Het werk heeft zich in een week tijd behoorlijk opgestapeld en ik ben bang dat ik deze week tijd te kort ga hebben. Vandaag staat het opstellen van een nieuwsbrief in de planning en ik kan een flinke slag maken. Vanwege het druilerige weer sla ik de lunchwandeling over.
Omdat ik de afgelopen week twee medailles in de bus had is het weer een officiële #medalmonday.

Dinsdag
De beloning na een dag werken: hardlopen in een schitterend gebied! Vandaag bezoek ik de Posbank waar ik al heel lang niet ben geweest. Ik kom aan genoeg hoogtemeters op deze manier.

Woensdag
Conferentiedag! Vanuit mijn opdrachtgever woon ik een paar online meetings bij en ik word daar serieus blij van. De online meetings zijn enerzijds vermoeiend omdat het veel energie kost, maar anderzijds vind ik het superleuk om mijn collega’ s op deze manier te kunnen zien nieuwe mensen te ontmoeten.

Donderdag
Vanmiddag moet de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage en ik had gepland in de tussentijd een klompenpad in Amersfoort te lopen. Maar dat komt eigenlijk zo niet uit met een deadline waar ik tegen aan zit! Toch een goed besluit om te gaan lopen: tijdens het lopen krijg ik een telefoontje dat alles geregeld is en het weekend kan beginnen! Ik loop in een vogelgebied tussen de weilanden door. Echt de beste route ever voor iemand met hooikoorts. Tel daarbij op dat het snikheet is, terwijl het vanochtend nog pijpenstelen regende. Op nog geen 100m van de garage krijg ik een belletje: de auto en een glas water staan klaar. Perfecte timing.

Vrijdag
Het kan vriezen, het kan dooien. Van de regen van de afgelopen dagen schiet het kwik vandaag weer als een malle de lucht in tot bijna 30 graden! Tijd om eens het Hens te bezoeken, waar het eigenlijk heerlijk rustig is. Aangezien ik voor zaterdag een lange duurloop in de planning heb, blijft het vandaag bij een wandeling door Den Treek.

Zaterdag
Ik heb in tijden niet zo’n rare trainingsloop gehad als vandaag… Ik had het plan om mijn vaste rondje te lopen, loop eerst al de verkeerde kant op, mijn benen zijn aardig gaar vandaag en vervolgens sta in in de Zanderij aan de A12 en ruik ik een brandlucht. Kak… Ik probeer eerst vanuit verschillende gezichtspunten rook te ontdekken maar door de dichte begroeiing zie ik niets. Ik besluit toch voor de zekerheid de brandweer te bellen en na overleg vinden ze het wel verstandig om even een kijkje te komen nemen. Zo sprint ik van de top van de Maarnse Berg naar de parkeerplaats beneden om ze op te wachten om vervolgens weer achter ze aan te hollen naar het punt waar ik de lucht rook. Gelukkig wordt er niets gevonden en vervolg ik na een gezellig gesprek mijn weg. Die pas ik wel wat aan, omdat ik nu twee rondjes door de Zanderij ben gescheurd en de benen soep zijn. Met hangen en wurgen bereik ik mijn eindpunt: de ijssalon.

Totaal loop kilometers deze week: 45 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 659 km

Tussenstand #TGVRAT1000K: 425 down, 575 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!