Training

Sports diary #25 2018

Van een DNF naar een podiumplek. Hoe kan het verkeren! Wellicht dat mijn überkorte hoogtestage wonderen heeft verricht, maar man man man wat sloot ik deze week euforisch af!

Zondag
Stiekem had ik gehoopt dat ik vandaag nog een andere race had kunnen lopen, maar ik was verstandig en deed het niet. Ik had gisteren behoorlijk last van de hoogte, waardoor ik besloot uit de race te stappen. Dus vandaag werden de Super en Sprint gevolgd. Samen met Casper en Hanno, die zaterdag de Ultra hadden gelopen hikete ik er lekker op los.
IMG_20180617_101855Serieus… als ik me gisteren zo had gevoeld was er niets aan de hand geweest! Volgende keer dus echt meer tijd uittrekken voor acclimatiseren als het werk het toe laat.
IMG-20180616-WA0101
Maandag
Vandaag reisde ik weer terug naar huis. Een voorspoedige reis en binnen no time was de koffer weer leeg en wat het net alsof ik niet weg was geweest. Op een ontploffende telefoon na, djeez wat heb ik veel foto’s gemaakt! En wat was Andorra mooi.
IMG_20180617_104519
Dinsdag
En de werkweek begint weer bij Anita en ook de werkzaamheden binnen mijn bedrijfje liggen niet stil. Rustdag dus vandaag.

Woensdag
Mijn thuiswerkdag was zo mogelijk nog hectischer dan normaal, maar mijn to do list slonk met de minuut. De avond nam ik even tijd voor mezelf. Samen met Ludy, die ik veel te lang niet gezien had, een heerlijk avondje geboulderd. En ik merk al dat het al iets beter gaat dan de vorige keer. Al blijft het lezen van boulders lastig… Dat lukt mij dus echt niet he!
35829484_1812864212108270_8879477437142925312_n
Donderdag
En zo is het plotseling al weer de laatste dag van de week en heb ik mij gisteren onverwachts laten omlullen voor iets heel leuks. Een weekendje kamperen in Engeland. Laat daar nu toevallig een Spartan Race zijn… Mijn laatste kans om me te kwalificeren voor het EK en WK Spartan Race… De tas werd dus weer ingepakt.

Vrijdag
Eerst trainen bij Huub en ondanks dat ik de laatste weken door het vele werken veel minder heb gesport, ben ik een stuk sterker geworden! Mijn setjes pull ups en dips gingen ineens zoveel makkelijker en beter!
Vervolgens op naar Tilburg om met Werner, Angelique, Nikki en Lana in de auto te stappen en naar Wales af te reizen. Een overtocht met de boot en een pittige autorit later waren we nét op tijd om nog op het terrein de tent op te kunnen zetten.
IMG-20180622-WA0007
Zaterdag
Tijd om me zenuwachtig te maken voor deze race had ik niet. Misschien dat het daarom wel zo lekker ging? Ik kan in ieder geval zeggen dat ik revenge heb genomen op Andorra, met een 3e plek op de Super in mijn Age Group en kwalificaties voor het EK en WK! Dan heb je best een goede bbq-avond verdiend. Al vond mijn buik het ’s middags nodig om even rond te gaan walsen…
IMG-20180623-WA0006
Totaal loop kilometers deze week: 13 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 440 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!