Training

Sports diary #25 2019

Misschien was het niet de meest voor de hand liggende keuze, maar als ik me iets in mijn hoofd haal moet het ook gebeuren. En zo zat ik vanaf donderdag bij het 2e deel van de Corinor-training. Ondertussen werd er ook nog wat gesport.

Zondag
Met nog best wat spierpijn naar Huub, waar ik eerst op nieuwe schoenen een klein rondje ging hardlopen. Meteen even de schoentjes inlopen, terwijl ik probeerde het lijf iets soepeler te krijgen.
Vandaag deadlifts op het programma. Weer wat zwaarder door de opbouw in het programma en met de spierpijn van vrijdag nog een aardige uitdaging! Heerlijke training! Ik ben klaar voor het EK!

Maandag
Drukke dag vandaag, weer lekker bij sportlocaties langs. Gelukkig heb ik airco want de zon scheen flink vandaag! Superleuk om even te komen buurten en te zien hoe Spartans zich voor de volgende race voorbereiden.

Dinsdag
Ik kreeg vandaag een flash back naar een paar jaar terug, toen ik met Alwin met 30+ graden een laaaange laaaaaaangzame duurloop ging doen. Vandaag ook weer hoge temperaturen, wel iets minder kilometers. Een fijne easy 15 kilometer door de bossen van Amerongen om wat hoogtemeters te pakken afgetopt met een lunch.

Woensdag
Omdat ik dit weekend weer een training doe en intern in het oude klooster (nu conferentiecentrum) Bovendonk zit, was vandaag mijn laatste training voor het Spartan European Championship. Wat gaat de tijd snel!
Deze training gebruikten we om eens wat anders te doen: deficit deadlifts, vanaf een schijf dus! Aangezien mijn heupmobiliteit waardeloos is dus een enorme uitdaging om diep te komen. Maar… uiteindelijk kom ik er wel!

Donderdag
Daar gaan we weer! Twee weken terug reed ik voor het eerst naar Hoeven voor de Columbustraining. Wat een openbaring was dat al voor mij en dit weekend zou me nog zoveel meer gaan brengen! Het werd dus even een stukje stiller op mijn social media, want deze dagen ben ik alleen maar met mezelf bezig geweest. En met het EK, dat is ook bijna geen moment uit mijn hoofd geweest. Maar ik heb het grote vermoeden dat deze training mij nog sterker aan de start laten staan!

Vrijdag
Het was gisteren al een zware en vermoeiende dag en vandaag zou niet minder zijn. Daarom begon ik de dag met een rondje hardlopen. Dat betekende weer twee keer ontbijten!

De rest van de dag werd binnen doorgebracht waarbij we in de pauzes gelukkig van de zon konden genieten.

Zaterdag
Ik had het idee om vanochtend ook nog even een rondje te lopen, maar dat idee was ik direct kwijt toen de wekker ging. Uit dat ding en ik draaide me nog even om. Wat een intensieve dagen (en zelfs nacht) zijn dit. Iedere minuut slaap kan ik goed gebruiken. Plus ik moest nog wat huiswerk doen voor we vandaag weer zouden starten.
Vandaag zouden we goed uit onze comfortzone getrokken worden. Nog een reden om dus goed uitgerust van start te gaan. Want wat een dag werd dit… Eentje om nooit te vergeten!

Totaal loop kilometers deze week: 24 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 510 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!