Training

Sports diary #25 2020

Een week met meer wandel- en minder hardloopkilometers. Mijn bil heeft het begeven. Althans, die voel ik. Dus maar even een stapje terug om vooruit te komen. 

Zondag
Vandaag kreeg ik mijn verjaardagscadeautje van Alwin: een dagje Apenheul! Wat ben ik daar lang niet geweest. En ze hebben het park prima aangepast aan de coronamaatregelen, waardoor (héél groot voordeel) het helemaal niet druk is in het park. Leuke vandaag is dat de apen allemaal behoorlijk actief zijn, ik voel me helemaal thuis. We hebben enorm veel mazzel met het weer. We zitten nog geen drie minuten in de auto terug en de regen stroomt met bakken uit de lucht. Wat een superleuke dag, alleen hierdoor niet toegekomen aan de krachttraining van de ochtend.

Maandag
YES! Voor het eerst weer naar kantoor in Den Haag! Wat heb ik dat gemist. Ook al zit ik vandaag maar met één collega op kantoor, een andere werkplek dan tussen mijn eigen vier muren is al zo fijn! Aangezien het weer wat drukker op de weg is en ik geen zin heb in files sta ik om een uurtje of 7 al weer in Den Haag.
Mijn collega is pas na 9 uur binnen, dus besluit ik nog even een koffie buiten te halen voordat de werkdag echt gaat beginnen. Het is super rustig op kantoor en daardoor vervelen ze zich in de keuken. Dat levert een überlekkere lunch op! De Indonesische kok is helemaal los gegaan!

Dinsdag
Omdat ik dus gisteren in Den Haag was heb ik mijn vaste kantoordag in Nieuwegein omgewisseld met de dinsdag. En zo zie ik weer eens andere collega’s wat ook weer superleuk is! 
Ik besluit wat eerder naar huis te gaan, omdat ik gisteren wel erg veel uren gemaakt heb. Het is stikbenauwd, maar ik wil toch voor het eten nog even een stukje lopen. Ik kies er voor om 2 minuutjes op, minuutje rust te doen. Mijn bil doet sinds het weekend niet helemaal wat ie moet doen. Ik verdenk de flink snelle afdaling van de Maarnse Berg op asfalt. Vlak buiten het dorp kom ik wel iets heel bijzonders tegen. Een vosje! En uiteraard weer de nodige reetjes.

Woensdag
Kak, ik heb een reactie in de piriformis na gisteren. Dus vandaag wandel ik de benen even los en zit ik de rest van de dag op m’n gat te werken. 

Donderdag
Vanmiddag moest de auto weer even naar de garage voor het vervangen van de remblokken en een raamlikker. Hebben ze de verkeerde kant besteld! Sta ik dan… Ik ga even een rondje hardlopen richting een callistenics veldje in Vathorst, zodat bij terugkomst een leenauto voor me klaar staat. Wat een gedoe. Gelukkig houdt bil zich aardig koest.

Vrijdag
Die bil vraagt wel even de nodige aandacht. Huub heeft een flinke kluif aan het resetten van mijn onderstel. En de kilometers van de afgelopen tijd in combi met de asfaltafdaling van zaterdag hebben toch gezorgd voor een ‘echte blessure’. 
In de middag kan ik mijn eigen auto gelukkig weer ophalen dus aangezien ik toch in Amersfoort ben ga ik meteen even langs Livingstone voor boontjes, een aeropress en een goeie cappuccino. 

Zaterdag
Hier keken we al weken naar uit! Een pyamaparty! Samen met Celine crashte ik vandaag bij Kelly. En we hadden een drukke agenda! Eerst naar de brandweer in Leusden voor de Brandweerherdenking, vervolgens lunchen bij Jobs gevolg door een ijsje bij Fyn Ys.
Na bij Kelly thuis even opgeladen te hebben stond de volgende schranspartij op de planning: pannenkoek happen bij Bergzicht, gevolgd door onze virtual Spartan Super Wales. Die deden we wandelend door Den Treek.

Totaal loop kilometers deze week: 13 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 672 km

Tussenstand #TGVRAT1000K: 488 down, 512 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!