Training

Sports diary #25 2023

En toen was de vakantie echt voorbij en moest ik weer aan het werk. Ik kon het vakantiegevoel nog even vasthouden, maar dat had ook met het warme weer te maken. De loopkilometers bleven dan ook even achter.

Zondag
Een pittige dag om de vakantie af te sluiten. Eerst de auto volladen met al mijn bagage. Ik heb me toch aardig wat meegezeuld in de afgelopen drie weken.
Vervolgens een rit van bijna 800 kilometer vanuit Zwitserland naar huis.  Maar zonder files en gekke dingen kwam ik aan het einde van de middag thuis. Meteen even door naar mijn ouders, want die had ik natuurlijk al veel te lang niet gezien en het was vaderdag.

Maandag
Vers terug van vakantie en vandaag weer aan het werk. Ik kan wel zeggen dat ik alles uit mijn vakantie heb gehaald! Aangezien ik voor mijn vakantie al helemaal bij was en voor één opdracht vooruit had gewerkt, stapte ik eigenlijk zo weer op mijn treintje. En ik had nog de tijd om even een wandelingetje te maken via de ijssalon.

Dinsdag
En weer op het nest! Het was heel rustig op kantoor, ik was maar met één collega. Dat kwam omdat aan het einde van de dag een personeelsuitje gepland staat. Helaas moet ik die missen omdat ik vanavond mijn herhaling reanimatie heb. Tussen de middag deed ik mijn lunchwandeling, wat meer een slentering was. Wat is het warm! En toen kwam ik toevallig een ijssalon tegen. Na ja! Met wel heel lekker ijs. Rozenijs is vanaf nu één van mijn favorieten.
De avond was een interessante. In twee totaal verschillende cases kregen we te maken met een reanimatie, waarbij we ook de nieuwe techniek voor baby-reanimatie meekregen.

Woensdag
En dat was alweer de laatste werkdag van de week. Wat mag ik me gelukkig prijzen dat ik op deze manier mijn leven in kan delen. Ik liep alleen wel tegen een aanzienlijk probleem van een update aan waarover ik niet was geïnformeerd. Dus had ik ook geen nieuwe inloggegevens ontvangen. Dus een deel van mijn geplande werk kon ik niet uitvoeren. Aardig gefrustreerd ben ik daarom een rondje gaan hardlopen in de hoop dat ik daarna mijn inlog zou hebben. Mooi niet… Dan maar vooruit werken voor volgende week. Dat is dan wel weer lekker!

Donderdag
Kelly kwam gister met een spontaan idee om vandaag een rondje Soesterduinen te lopen en daarna een bakkie te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Het was lekker koel in het bos en we volgende blauwe paaltjes. Wat uiteraard weer eens mis ging door ons geouwehoer, waardoor we een stukje van de route hebben afgesneden.
Na een douche en een wandelingetje met de kat vervolgens een heerlijke lunch bij Jobs in Leusden. De rest van de dag lag ik lekker in chillmodus. Ik heb nog een beetje het vakantiegevoel!

Vrijdag
Vakantie voorbij, dus de krachttrainingen bij Huub worden weer opgepakt. Net iets onder het startgewicht van de volgende cyclus en dat voelde prima aan. Ik hou van rustig opstarten. Vervolgens een lunchdate bij Emilie voordat ik naar huis reed en al snel merkte dat ik van deze training nog wel even zou genieten… De spiertjes voelde ik al aardig!

Zaterdag
Een superleuke dag op de planning. Eerst trainen in Breda, waar de spierpijn er voor zorgde dat ik wel heel erg moeizaam in de squat kwam en deze ook megazwaar aanvoelden. Ok, het waren ook 10 reps per set, maar dan nog!
Vervolgens hadden we ons teamuitje van de brandweer gepland staan. Hiervoor reden we naar de Westernboerderij in Didam voor een middagje persluchtschieten op een 150m baan.
Pannen, verkeersborden, belletjes en kleiduiven waren onze doelen en zonder enige ervaring wist ik toch aardig wat kleiduiven te raken, ook op 150m En hiermee won ik de trofee, waarmee ik mezelf geloof ik nog het meeste verraste!

Totaal loopkilometers deze week: 11 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 305km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!