Training

Sports diary #26 2020

Het einde van juni is in zicht en ik loop nog op schema. Ik ben deze week halverwege mijn #GVRAT1000k gekomen. En dat was met de hitte nog best een uitdaging om de kilometers deze week te maken!

Zondag
Celine en ik sliepen lekker uit, terwijl Kelly al naar haar werk was. Na een pancake ontbijt reden ook wij naar de brandweer in Amersfoort, waar we een rondleiding van Kelly kregen. Toen snel naar huis om de training in de tuin te doen.
Vandaag stonden er weer pittige deadlifts op het programma…
De dag sloot ik af bij mijn ouders met een bezoekje voor vaderdag.

Maandag
Afterwork run in een gebied waar ik lang niet meer geweest ben. Met de hitte ook wel een beetje afzien op de open vlakte van de Veluwe, maar wat is het hier prachtig!

Dinsdag
Na een dag binnen zitten werken is er niets zo fijn om even de benen te strekken. Met deze temperaturen blijft het bij wandelen, ijs en mezelf te drogen hangen.

Woensdag
Vanaf deze week is de woensdag mijn nieuwe kantoordag. En zo zie ik weer andere collega’s, superleuk! Tussen de middag maak ik met een collega even een wandelingetje, zodat we weer fris verder kunnen. En ik weer wat kilometers weg kan tikken voor mijn #gvrat1000k. Ik zit nu héél dichtbij halfway!

Donderdag
Als het zo warm is als deze dagen is er kans op zeevonk aan de kust. Dus stuurde ik Sofie een berichtje: gaan we?! Wij dus na het werk in de auto naar Zeeland, waar we eerst lekker gingen eten en vervolgens onze tijd tot zonsondergang spendeerden met heerlijk struinen door Domburg, ijs eten en een bezoekje bij haar ouders die bij Oostkapelle aan het strand zaten. Een fantastische manier om mijn halfway across Tennessee te vieren! Tel daarbij de prachtige zonsondergang op. Maar om nou te wachten tot het pikkedonker is en dan morgen er weer vroeg uit moeten… We besloten toch maar weer terug te rijden naar Breda, ook nog een rit van 1,5 uur. Uiteindelijk lagen we rond 00.30 plat. Zonder zeevonk.

Vrijdag
Wat een dag! Eerst even bij Huub langs voor behandeling, lunchen bij Sofie en nadat ze klaar was met haar werk zijn we even de stad in geweest. Ondanks de warmte probeer ik toch de kilometers te maken en met pauzes bij een ijssalon en een terrasje is dat prima te doen. Maar de grootste lol hadden we ’s avonds tijdens de pizzaparty met een groep meiden die bij Huub trainen. Supergezellig, ondanks dat we naar binnen moesten vluchten voor een stortbui en onweer.

Zaterdag
Het weer is veranderd en dat is maar goed ook. Het was echt veel te warm voor mij de afgelopen week. Daardoor heeft mijn heup/bil wel wat rust gehad. Maar vandaag werden er weer een paar kilometertjes afgelegd in mijn achtertuintje. En ondanks de slechte voorspellingen bleef het droog en piepte het zonnetje ook nog eens door de wolken.

Totaal loop kilometers deze week: 23 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 695 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 544 down, 478 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!