Training

Sports diary #27 2020

Dit was een wel heel afwisselende week! Van fotoshoot, tot een event van Meet The Marines en van alles daar tussenin! More van dit soort weken graag!

Zondag
Wat een start van de week! Samen met Kelly, Melissa, Sabina en Celine had ik een shoot gepland staan voor ShapedNL. Daarvoor verzamelden we bij mij thuis en na wat doorpassen, koffie en veel te veel geouwehoer togen we naar het Henschotermeer. Kort maar krachtig, schijnbaar zagen we er veel te professioneel uit om hier zonder vergunning te mogen shooten. Gelukkig hadden we een lunch gepland staan bij Bergzicht. Na een goeie pannenkoek zetten we onze shoot voort in het bos. Mazzel dat we hadden met het weer!

Maandag
Na het weekend zit mijn mailbox van het werk meestal goed vol. Zo’n dag als vandaag vliegt dan ook voorbij! Zonder enige verdere interessante ontwikkelingen…

Dinsdag
Even iets anders. Een progressief duurloopje tussen de middag van 9 kilometer, waarbij ik uiteindelijk een pittig tempo liep. Maar o wat voelde het fijn om eens de benen los te gooien! En tussen de middag vind ik het toch heel fijn om een lunchrun te lopen. Alleen vergat ik door het tempo een foto te maken…

Woensdag
Gatverdamme, knallende koppijn. Dat was een tijd geleden. Vandaag dus een baaldag met zo min mogelijk beeldscherm voor mijn neus. En zo werd er op de eerste dag van juli geen stap gezet.
Maar met een prachtige maand juni achter de rug is het niet zo erg om even een dagje een stapje terug te doen. Ik kan terugkijken op een maand met 261 kilometers en zit daarmee nog ruim op schema voor de #GVRAT1000k plus ik ben ook al halverwege!

Donderdag
De werkdag doorbrak ik met een lunchrun. Een rustige 10 kilometer met 2 minuutjes op en een minuutje af. Ontspanning door inspanning. Iets waar ik met hoofdpijnklachten de spanning kan doorbreken. Vandaag gelukkig een pijnvrije dag.
En de werkweek werd helemaal goed afgesloten met een werkborrel in de restaurant De Wiers. Dat zit in de kelder van het gebouw waar ik werk en ze serveren daar wel heel erg lekkere hapjes. Mag ook wel met een vermelding in de Michelin gids.

Vrijdag
Yes, de gyms zijn weer open, dus kan er weer volle bak getraind worden. Een pittige cyclus waarin ik weer ga toewerken naar een 1rm. Waarbij ik me afvraag of dat haalbaar gaat zijn met al die kilometers die er momenteel gemaakt worden…

De middag werd gebruikt om mijn tas in te pakken voor morgen… Samen met Kelly zou ik deelnemen aan de Crashmove van Meet The Marines, maar Kelly kon haar dienst helaas niet wisselen en met de gedachte dat we zeer waarschijnlijk al in de nacht de deur uit zouden moeten vluchten werd Max ingeschakeld.

Zaterdag
Uitslapen zat er niet in. Om 4.30 uur kreeg ik een app binnen. Over een half uur klaar staan voor de Crashmove. Om exact 5 uur mocht de eerste envelop open: camoufleer jezelf. En vervolgens via de app een locatie waar we heen moesten. Te voet uiteraard. Onderweg konden we gespot worden door de vijand dus voorzichtigheid was geboden. Bepakt en bezakt gingen we in de regen in alle vroegte op weg naar ons checkpoint 6 kilometer verderop. Vanaf daar exact een kilometer op koers 186 verder lopen. Op dat checkpoint kregen we de opdracht ons ontbijt (havermout) te maken. Uiteraard direct gevolgd door een pittige workout van Ivo… De havermout kwam nog net niet uit de oren!
Op naar het volgende checkpoint, het Henschotermeer voor ons. Dat kon maar één ding betekenen. Iets voorzichtiger, omdat andere teams daadwerkelijk al meerdere keren gespot waren en uit het spel lagen, werd de wandeling voortgezet, waarbij we zoveel mogelijk de wegen vermeden. Bij het Henschotermeer moesten we een duik nemen. Mooie gelegenheid om mijn gezicht wat op te schonen en een vroege lunch te eten. Vanwege het slechte weer was er geen kip te bekennen. Ook geen vijand.
De laatste etappe naar huis werd ingezet. Via de camping, waar geen auto’s van buiten kunnen komen en we in de kampwinkel onze volgende opdracht konden vervullen door een krant van vandaag te bemachtigen.
Zonder problemen werden de laatste kilometers naar huis volbracht en konden we de laatste envelop openen.

Totaal loop kilometers deze week: 23 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 718 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 602 down, 420 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!