Training

Sports diary #27 2023

Van de regen in de drup… Denk je weer lekker aan het opbouwen te zijn, dient de volgende ellende zich weer aan…

Zondag
Ik was blij dat ik voor vandaag een ochtendje boulderen gepland had staan en geen rondje hardlopen. Ik weet niet waar mijn energie dit weekend is, maar ik voel me een beetje duffig. Maar een ochtendje boulderen gaat prima, is reuze gezellig met Sander en zijn dochter en de middag kan ik lekker bijtrekken op de bank met de Tour de France.

Maandag
Er komen een paar drukke weken aan, ook al breekt de vakantieperiode aan. Voor het komende RunningNL magazine schrijf ik een aantal artikelen, naast de reguliere werkzaamheden. Plus mijn weekje Fontainbleau zorgt ervoor dat ik ook nog even vooruit moet werken. Vandaag zit ik dus tot laat achter de laptop, maar met de Tour de France op de achtergrond wel een fijne afleiding.
Mijn enige moment buiten is even een wandeling naar de winkels, want mijn waterkoker heeft het begeven. Aangezien ik mijn koffie maak met de V60 heb ik kokend water nodig en brengt een pannetje deze ochtend even uitkomst.

Dinsdag
Vandaag hadden we de maandaftrap op kantoor, dus het was een flinke drukte. Het is supergezellig, maar na zo’n dag heb ik tuterende oren. Ik ben ook een stuk minder efficiënt vandaag dus was blij dat ik gisteren een flinke klap heb geslagen.
De avond is een gezellige. Het is de laatste oefenavond voor de zomerstop en we maken de wagens schoon en sluiten af met een bbq. Twee diners vanavond! Je kon me naar huis rollen.

Woensdag
Vandaag raast storm Poly over het land. In het midden van het land is het echter maar code geel. Toch plenst het de hele dag behoorlijk. Maar ik heb toch geen tijd om naar buiten te gaan, het is op het moment heel druk op het werk. Leuk met alle vakanties die er aan komen!

Donderdag
Het was weer de hoogste tijd voor een bezoekje aan de kapper. Dus dat was even een poosje stilzitten en kletsen. Lekker begin van de dag.
Al de hele week ben ik wat laag in mijn energie. Maar ik had voor vandaag echt een rondje hardlopen gepland staan. Ik moest mezelf een flinke trap onder de reet geven en ging naar het bos. De eerste heide staat al in de bloei en na een kort rondje voelde ik me toch weer wat beter.

Vrijdag
Dit was niet echt mijn dag geloof ik… Vol goede moed naar training met mijn moeie lijf. Deadlifts op het programma, niets bijzonders… Tot ik in de laatste set het gewicht neer moet leggen en de set af moet breken door een raar trekkend gevoel in de bilnaad! HOE DAN! Geen idee wat ik gedaan heb, of ik iets gedaan heb, of ik onbewust tussen twee sets iets gedaan heb… Maar het resultaat is dat ik de rest van de dag als een oud wijf beweeg. Als troost haalde ik nog maar even kersen.

Zaterdag
Een nachtje slapen heeft mijn rug goed gedaan, ik lijk wel wat soepeler te bewegen dan gisteren al blijven sokken en schoenen vandaag wel problematisch en moet ik ook niets tillen. Trainen sla ik even over, maar ik heb een klusje voor vandaag: naar de verfwinkel voor verf voor de voor- en achterdeur. En aangezien ik de kleur binnen ook zat ben, wil ik binnen ook een andere kleur.
Aan het einde van de dag een leuk bezoekje aan Sanne en de nieuwste aanwinst: Tidus. Een superschattig hondje

Totaal loopkilometers deze week: 5 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 336 km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km
Aantal loopkilometers juni: 119 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!