Training

Sports diary #28 2020

Van spierpijn naar stortbuien en van flexen naar barbeque. Nu nog een beetje meer zon en je zou denken dat het zomer is!

Zondag
Na de crashmove van gisteren leek het me verstandig vandaag een rustdagje te houden voor wat betreft mijn geplande krachttraining. De spierpijn was behoorlijk aanwezig door de workout van Ivo. Vandaag werd er gewandeld. Niet één keer, maar twee keer wandelde ik 5 kilometer. Eerst in Amersfoort, waarbij ik meteen mijn koffieboontjes aanvulde en ’s avonds nog een rondje Woudenberg. Met wat oefeningen erbij, zodat ik deze kon gebruiken voor de Spartan Virtual 2.0 Sprint. En het mooie van deze races: je kunt nu met een upgrade een uniek finshiershirt en medaille ontvangen!

Maandag
Het is weer een typische Nederlandse zomer. Regen. Nu dacht ik tussen de middag een droog momentje gevonden te hebben. Dat droge momentje was alleen van korte duur… Zeiknat kwam ik na een 6 kilometer weer terug thuis met een suikerspin op mijn hoofd.

Dinsdag
Een drukke dag, want het volgende webinar komt er aan! De dag vloog dus voorbij, maar de avond was voor mij. Ik had nog een krachttraining staan van zondag. Deadlifts op een aardig pittig gewicht. En omdat het begon te regenen was ik genoodzaakt vandaag in de serre te staan.

Woensdag
Vorige week heb ik nieuwe buren gekregen, die het hele huis aan het verbouwen zijn. Zo wist ik dat ze de avond zouden gaan frezen. Geen beter plan dus om na het eten naar buiten te gaan voor een loopje.  Want het het zou droog zijn. Niet dus! Weer een stortbui over me heen. Nou, droge voeten kunnen me dan ook maar gestolen worden en geen plas was meer veilig.

Donderdag
Spannend werkdagje met een webinar dat online ging! Maar alles verliep goed. Leuk om het directe resultaat van je werk te zien. Daarnaast een overdracht van een collega die de komende weken met vakantie is. Dat worden drukke weken…
En het moment waarvan je weet dat die gaat komen kwam vandaag. Mijn koelkast heeft het begeven. Met als gevolg dat zelfs mijn waterijsjes in de vriezer finaal ontdooid waren. Verklaarde meteen waarom in de laatste weken een raar plopgeluid vanuit de koelkast hoorde. De hele achterwand stond bol.

Vrijdag
Een dagje Breda! Eerst de training bij Huub, waar we richting een 1 rm volgende werk toewerken. Vandaag dus mijn squats op 100 kilo… Gevolgd door competition bench en pull ups in de ringen en afgetopt met dumbell presses en rows. Een behoorlijk pittige training!

Vervolgens op naar Sofie, waar ik ’s avonds zou bbq’en. De middag werd doorgebracht met nog even wat werk doen en een fijne wandeling door Breda. Vooral fijn was het ijsje!
En dan de bbq… Te lekker! Laat ik er niet te veel over uitwijden, want maaaaann…. dit was te lekker!

Zaterdag
Tijd om de benen weer te strekken en twee virtuele races in één te lopen. Dit weekend staat de Spartan Virtual Beast op het programma, oftewel 21 km met oefeningen. Die kilometers komen dus meteen goed van pas voor mijn #GVRAT1000K. Ik kom nu bijna aan de 700 km en met 65 km aan wandelen en hardlopen deze week loop ik weer een beetje uit op mijn schema.

Totaal loop kilometers deze week: 40 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 758 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 667 down, 355 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!