Training

Sports diary #29 2020

Breng die zomer maar terug in het land! Ik hou van de zomer. Normaal gesproken is het dan wat rustiger met werk. Maar dit jaar ziet dat er even iets anders uit! Niet erg, het houdt me van de straat. Maar als het zulk lekker weer is ben ik liever buiten.

Zondag
Eindelijk is het weer zomer! Naar buiten dus. Eerst met een krachttraining in de tuin, gevolgd door een wandeling richting de Piramide en terug. Op een heleboel teken na een heerlijke wandeling, maar afdwalen van het hoofdpad is momenteel sterk af te raden.

Maandag
Een nieuwe week! En als je dan de foto’s van de shoot met Melissa van It’s About You krijgt voor ShapedNL kan je dag eigenlijk al niet stuk (met de code Andrea10 krijg je overigens 10% korting in de webshop). De dag vloog ook voorbij, want mijn collega is op vakantie en er komt even heel veel op me af.

Dinsdag
Vandaag werk ik aan een voor mij nieuw project op kantoor. Ik ga me bezig houden met de communicatie rondom Sporters Helpen Sporters, een platform dat zich inzet als luisterend oor en adviesorgaan voor sporters die te maken (hebben gehad) met grensoverschrijdend gedrag en misbruik in de sport. Een heftig maar vooral heel mooi project om deel van uit te mogen maken! Daarnaast kwam er vandaag nog een nieuw project bij voor de wandelbond. Ik hoef me deze zomer zeker niet te vervelen!

Woensdag
Poe deze week gaat er inhakken! Maar ik vond nu wel de energie om na het werk nog een ronde hard te lopen. Even wat meters inhalen voor mijn #GVRAT1000k. Een mooie route via de Piramide en het onhollandse paadje.

Donderdag
Na vandaag ben ik echt toe aan weekend. Wat een week! One down, nog zeker twee te gaan…
De middag werd wel even doorbroken met een leuke visite. Ik ga weer als looptrainer aan de slag. Op invalsbasis, dat wel, maar ik heb er wel enorm veel zin in!

Vrijdag
Vandaag is het 1 rm dag! De low bar squat en bench press staan op het programma. Bij de squat ben ik ietsje overmoedig door over mijn huidige 1 rm heen te willen met 110 kilo (stond op 107,5) en dat faal ik fantastisch. Dus blijft mijn 1 rm vandaag staan op 105.
De bench gaat beter en ik neem geen risico door me aan het voorgeschreven gewicht van 67,5 kilo te houden. Met een iets lagere bodyweight bench ik voor het eerst boven mijn eigen bodyweight!
Maar de training is nog niet klaar. We oefenen met de squat alvast voor de volgende cycle, ik doe nog dumbell presses en rows. Een pittige training en de rest van de dag doe ik niet veel meer.

Zaterdag
Het is weer zomer! En dat merk ik met lopen. Het zweet gutst van me af als ik mijn grote ronde vandaag loop. Weer eens heerlijk een ronde van een dikke 23 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug. Ik vertrek iets te laat van huis en loop dus in de volle warmte. Gelukkig kom ik mijn vertrouwde ijssalon weer tegen aan het einde van mijn run! Ik tik deze week weer een flink aantal kilometers van mijn #GVRAT1000k weg. Hij gaat lekker! En… ik heb het allerlelijkste shirt EVER ontvangen! Verblindend walgelijk! Heerlijk!

Totaal loop kilometers deze week: 40 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 798 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 732 down, 290 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!