Training

Sports diary #3 2019

De week waarin ik zomaar ineens plotsklaps een jaar ouder werd, mijn hardloopmojo nieuw leven werd ingeblazen en ik een PR deadlifte. Wat een mooie week!

Zondag
Na mijn middagdutje van gisteren leek het me verstandig vandaag maar een rustdag te nemen. Al had ik liever toch willen haar hardlopen ofzo. Ik had namelijk (uitzonderlijk op zondag!) eens geen spierpijn. Maar de bank won het van de schoenen.

Maandag
Just an ordinary day at work.

Dinsdag
OMG! Ik kreeg het na mijn werk op mijn heupen! De laatste weken (misschien wel maanden) heb ik helemaal niet zo veel zin om hard te lopen, maar nu, zo maar, ineens, wilde ik na het werk een rondje naar buiten! Lichtjes en hesje aan en gaan met die banaan! Heerlijk gelopen! Moet ik vaker doen… Alleen was het te donker om een foto te maken.

Woensdag
It’s my party! Vandaag ben ik jarig en nog vrij ook! Voor mijn verjaardag van mijn ouder (en van mezelf) heb ik het vetste verjaardagscadeau ever gehad! Garant voor vele uren bouwplezier: het Hogwarts kasteel van Lego!

Maar daar kon ik niet direct aan beginnen, want eerst een feestje te vieren. Met familie werd de verjaardag gevierd met een high tea.

Om de calorietjes er af te lopen liep ik. de 11 kilometer terug naar huis. Er was slecht weer voorspeld, maar het was heerlijk! Zelfs (weer) in t-shirt gelopen.

Donderdag
Ook op mijn werk werd mijn verjaardag gevierd en met twee hele mooie bossen bloemen reed ik aan het einde van de dag naar huis. Op naar een weekend met nog meer feestjes!

Vrijdag
Eerst training en Huub had wat grappigs in gedachte na mijn rondje hardlopen: even flink de gewichten ophogen! Wow, sta je dan ineens met 120 kilo te deadliften!

Ik was na de training aardig leeg, dus thuis eerst een flinke lunch klaar maken. Schijnbaar vond ik het nodig daar een beetje vinger aan toe te voegen.. Ik zie zo het mes een plakje vel van mijn wijsvinger afsnijden! Gelukkig kan ik goed dun snijden, maar het bloedde als een rund! Wat een gestuntel in de keuken voordat mijn eten op tafel stond zeg.
’s Avonds hoefde ik gelukkig niet te koken. We hadden een personeelsfeestje van Anita Nederland en gingen naar Palazzo, de spiegeltent op de ArenA Boulevard met een avond vol heerlijk eten en hilarische show en acrobatiek. We zaten in de binnenring waardoor de acts bijna op je tafel plaatsvonden. Heel spectaculair!

Zaterdag
Met ingepakte vinger stond ik daar in Breda voor de training bij Huub. Eerst een klein stukje warm lopen, want het was best fris. En daarna lunges, al hoefde ik maar één keer op en neer. De benen waren aardig leeg van de deadlifts van gisteren. De plaatsvervangende kettlebell swings kwamen ook aardig aan! En toen… slepen, slepen, slepen. De benen helemaal aan gort getrapt, waardoor we op de grond belandden omdat de benen ons niet meer wilde dragen.

Voor onze verjaardag (Vera was ook woensdag jarig) gingen we lunchen in Breda. Heerlijk gegeten, alleen moest ik wel iets eerder weg want mijn volgende cadeautje stond te wachten! Met vrienden naar de film Free Solo. Wow… wat een aanrader is dat zeg! Met zweethandjes in de bioscoop! De film werd onder een diner van hapjes en snacks uitgebreid nagesproken. Deze blijft wel even op mijn netvlies staan.

Totaal loop kilometers deze week: 22 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 41 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!