Training

Sports diary #3 2021

Nieuw levensjaar, nieuwe kansen. De deuren achter me zijn gesloten en gebarricadeerd. Deze eerste echte week van 2021 startte in ieder geval heel erg goed!

Zondag
In plaats van zaterdag eens op zondag naar Huub voor mijn training. De sneeuw was al bijna helemaal weg gesmolten dus zonder problemen kon ik naar Breda. Heerlijke training en weer goed gelachen. Altijd goed.
Vervolgens door voor verjaardag #3 met Sofie en Nicky. De schatten hebben me enorm in de watten gelegd met een eigen gemaakt taartje bij de bakker, en superleuk cadeau, heerlijke lunch en vervolgens een mooie wandeling met good talks. Dit soort zondagen zijn om in te lijsten!
Maandag
Blue Monday? Ik merkte er eigenlijk weinig van. Het enige blauwe vandaag was mijn shirt met hardlopen. Er is maar weinig nodig om me blij te maken: hardloopschoenen aan, frisse lucht in mijn longen, pompende hartslag, roffelende schoenen op de grond op de maat van een liedje in mijn hoofd, zweet in de ogen en snot in de neus. En zo liep ik meteen de Craftbeer challenge #craftbeerbluemonday.

Dinsdag
De dag begon al stormachtig met bakken regen en dat hield de hele dag niet op. Mijn plannetje om nog even naar buiten te gaan schoof ik maar door naar morgen. Niet alleen had ik vandaag echt geen zin in regen, ik had het ook weer eens ouderwets druk met mijn werk.

Woensdag
De persconferentie vanmiddag bracht nieuws waar niet iedereen op zit te wachten: na alle coronamaatregelen die we al hebben volgt nu ook een avondklok en mag er nog maar één persoon over de vloer komen. Gelukkig kan de brandweeropleiding nog doorgaan: we krijgen een verklaring zodat we naar de kazerne mogen komen. Vanavond was er een theoretisch deel en een praktisch deel waarbij we de CCFM van onder tot boven doornamen.

Donderdag
Na nog een ochtendmeeting trok ik mijn loopschoenen in om het weekend in te rennen! Bevalt me prima, dat drie dagen en een beetje werken! Ik testte vandaag de Mizuno Wave Inspire 17. Normaal loop ik op nieuwe schoenen eerst maar een klein stukje, maar eenmaal onderweg had ik helemaal geen zin om te stoppen en liep ik een lekker rondje.

Vrijdag
Voor dag en dauw richting Breda. Een pittige serie deadlifts stond er op me te wachten. Week drie van deze cycle gaat niet in de koude kleren zitten! Daarna nog bench en rows en de middag deed ik niet veel meer…

Zaterdag
Meer dagen als vandaag please! Na een pittige training bij Huub met squats, sled pull, walking lunges, dumbell presses, pull ups, bearcrawls en de prowler hell was het snel thuis even mijn lunch naar binnen werken om vervolgens met Marleen mijn achtertuin te verkennen. Wat een heerlijke middag, waarbij we ongemerkt ruim 12 kilometer wandelden met goede gesprekken, heerlijke Spartan klets, baklava, warme chocolademelk, een piramide en nog wat krachtoefeningen onderweg voor de #craftbeerkracht challenge.

Totaal loop kilometers deze week: 16 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 57 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!