Training

Sports diary #3 2022

Wat een week… Ik ben blij dat ie voorbij is. Ik startte met mijn verjaardag, maar ik had geen feestmuts op. Stress, een praktijktoets voor de opleiding en aansluitend een begrafenis zorgden er voor dat mijn batterij leeg was einde van de week. Dan kan ik maar één ding doen: leuke dingen! De week werd met een belated verjaardagsfeestje afgesloten.

Zondag
It’s my birthday! maar mijn hoofd staat niet echt naar vieren, al heb ik alle reden om het leven te vieren. Ik begin de dag met een shoot voor armygains. Een paar nieuwe items voor de shop moeten op de foto en de fotograaf woont in de buurt.
Vervolgens even een kort rondje hardlopen. Dat hoofd moet even leeg. Het is wel haasten want ik moet op tijd terug zijn om de partymodus aan te zetten en mijn verjaardag met mijn ouders te vieren. Dat levert mooie en waardevolle gesprekken op.
Maandag
Afleiding in werk. Dat had ik vandaag genoeg! Er komt deze week erg veel werk extra mijn kant op dat ik niet eens weet hoe ik het in moet plannen. Ik heb namelijk ook nog te leren voor een praktijktoets vrijdag en theorie volgende week en nog genoeg andere zaken te doen die me bezig houden.

Dinsdag
Poe een pittig dagje waar ik gelukkig wel een flinke slag kan slaan. Ik MOET er ook even tussenuit. Aan het einde van de dag, met mijn hoofd vol met alles, moet ik gewoon een rondje lopen. Terwijl tranen over de wangen stromen, ik in de fokking hondenschijt stap en nog net niet voor m’n flikker wordt gereden door een idioot die het nodig vindt om over de ventweg/fietspad te scheuren bedenk ik me dat ik blij ben dat ik kan lopen. Dat dit gevoel nou maar eeuwig zou mogen duren.

Woensdag

Grenzen aangeven kan ik best. Maar waarom wordt er vervolgens niet geluisterd? Praat ik poep ofzo? Nee dat zit onder m’n schoenen. Schijnbaar word ik niet gehoord als ik niet heel hard mijn bek opentrek, een oorlog ontketen of gewoon de boel uit mijn handen laat tiefen. Zak in de kak onder m’n schoenen! Vorige week nog te horen krijgen dat als het even niet gaat ik aan de bel moet trekken. En doe ik dat dan krijg ik niet de steun die ik zou mogen verwachten, maar nog even voor nog meer uren werk op mijn bord. Normaal vind ik het niet erg om wat extra te doen, maar deze week kan dat gewoon niet. Zo blij dat dit de laatste werkdag van de week is en ik de dag af kan sluiten met een avondje sloopwerk. Morgen nog even wat theorie doornemen en dan vrijdag toets… Stiekem een beetje spannend!

Donderdag
Weekend! En het zonnetje schijnt dus na wat leerwerk besluit ik de loopschoenen aan te trekken om even van dat zonnetje te genieten. Dat duurt niet lang. Na een half uur krijg ik een hagelbui gevolgd door stortregen op m’n dak. So far mijn goede humeur. Gelukkig gaat de zon nog wel schijnen maar ik moet aardig doorlopen wil ik niet onderkoelen.

Vrijdag
Normaal gesproken is vrijdag zo ongeveer de leukste dag van de week. Maar vandaag even niet. Ik begin de dag met een praktijktoets THV 2 op de kazerne in Leidse Rijn. Ik had er vooraf een goed gevoel bij dus het was ook niet in me opgekomen om de toets niet te doen door de rest van het dagprogramma.
Ik word om stipt 11.00 uur uit mijn toets gehaald, ben geslaagd en kleed me snel om op het toilet. Ik moet direct door naar Haarlem voor een begrafenis. Het is een mooie dienst, maar heel erg heftig. Aan het einde van de dag ben ik kapot. Mijn deadlifttraining die ik eigenlijk thuis zou doen schuif ik door.

Zaterdag
Ik had al verwacht dat ik knettermoe zou zijn na afgelopen week. Ik had Huub dus ook al in de loop van de week afgemeld voor vandaag. Ik start de dag met uitslapen, gevolgd door koffie en foto’s uitzoeken van de shoot van afgelopen zondag en de belangrijke boodschappen voor vanavond in huis halen. Want vorige week viel mijn verjaardag aardig in de soep, dat moet even ingehaald worden.
Mijn deadlifts en squatjes doe ik lekker in de serre met de deuren open. Ik moet nog steeds een beetje mijn draai vinden met die schijven op de tegelvloer en de glazen serredeur die soms wat in de weg zit.
Deze week wordt afgesloten met een hele fijne avond met vrienden en een verlaat verjaardagsfeestje. Gezelligheid, mooie verhalen, de ballen van de pa van G. en biertjes.

Totaal loop kilometers deze week: 32 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 99 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!