Training

Sports diary #3 2024

Ik verbaas me er over hoe ik me door deze maand heensla. Ik loop lekkere afstanden, ben blij met het echte winterweer, zelfs mijn verjaardag is leuk, alleen die dag niet fit weer wat minder. Maar een jaar geleden zat ik er heel anders bij en daar ben ik me heel erg bewust van…

Zondag
De benen voelden eigenlijk heel goed na afgelopen week en ook het pijntje in de heup is een heel stuk minder. Een beetje reactie is niet erg, dus vandaag trok ik de schoenen aan voor een lange duurloop. Rekening houdende met vorige week werd dat een 19 kilometer. Ik besloot het parcours van de 10EM van vorig weekend te lopen, met de aanlooproute van huis er aan geplakt.
Ik had enorme mazzel met het weer en liep precies tussen twee dikke buien door. Lang leve buienradar.

Maandag
Dan wordt je wakker en ligt er… sneeuw!! Dat leverde ook meteen een melding op, maar die werd afgepiept. De mensen waren zelf hun auto al uitgekomen.
Ik kon pas aan het einde van de dag even naar buiten voor een frisse neus. Ik heb een hele drukke werkweek voor de boeg

Dinsdag
It’s my party! En dan doe ik lekker wat ik wil! Dus zette ik de wekker op tijd om voor het werk een rondje te gaan hardlopen. Want.. het had gesneeuwd!! Een betere start van de dag is niet mogelijk.
Thuis aan het ontbijt (echt he, lopen op een lege maag in de vroege morgen… ik ben er niet voor gemaakt. Niet vooruit te branden!) en de laptop aanslingeren voor mijn werk. Al draaide de telefoon overuren, want de felicitaties stroomden binnen!
’s Middags kwamen mijn ouders gezellig langs voor koffie en een borrel en ben ik enorm verwend!
Vervolgens ’s avonds een leuke THV oefening bij de brandweer, waarbij slachtoffers uit een auto op de kop en een auto op de zijkant gehaald moesten worden. Afsluitend natuurlijk even een verjaardagsborrel aan de bar.

Woensdag
Mijn kantoordag had ik met vandaag omgewisseld. Lekker rustig dagje op kantoor, qua hoeveelheid collega’s. Maar wel veel werk. Zo had ik een heel leuk interview met onze volgende Runfluencer, knalde ik een nieuwsbrief in elkaar, een quiz en nog wat andere artikelen. De dag vloog veel te snel voorbij, maar het werk voor deze week is weer (bijna) gedaan.

Donderdag
Vandaag stond een hele drukke dag op de planning. Hardlopen, boodschappen voor mijn verjaardag doen, door het huis racen, dingen voorbereiden, nog wat administratieve zaken, en ’s avonds de eerste bijeenkomst ven GEO Oss. Alleen… na een paar keer de trap op en af was mijn hartslag toch wel erg hoog en ik had het toch wel erg warm. Na het meten van mijn temperatuur bleek ik verhoging en later zelfs koorts te hebben. Verdomme! Waar dit ineens vandaan komt is me een raadsel. Vooral omdat ik me verder gewoon prima voelde. De duurloop en de clubavond kon ik dus mooi vergeten vandaag…

Vrijdag
Vanochtend vroeg nog iets verhoging en met wat vers sneeuw bleek de weg naar Breda onmogelijk on 2 uur te rijden te zijn. Geen training voor mij dus. Gelukkig deden nog wat extra uurtjes slaap en een pijnstiller tegen de hoofdpijn zijn werk en was ik daarna weer fit.
Eerst de keuken in voor de voorbereidingen voor morgen en toen mijn nieuwe trailschoenen met de koerier werden geleverd kreeg ik het toch op mijn heupen… Ik had dinsdag ook al een onwijs mooi pakket van Falke binnen gekregen, dus ik MOEST gewoon naar buiten. Tegen zonsondergang werd er nog een mooi winters rondje gelopen.

Zaterdag
Nondeju, stapte vanochtend in de auto, maar vloog binnen een kilometer al bijna van de weg af. Rechtsomkeert in plaats van naar Breda, dit risico ga ik niet nemen! Dus dan maar thuis aan de slag met nog wat laatste boodschappen, even langs pa en ma en alle laatste dingen voorbereiden voor vanavond. Want het huis zat ’s avonds vol met verjaardagsvisite en een dinosaurus. We hebben ons kapot gelachen, in de broek gepiest en volgevreten. Wat een geweldige avond!

Totaal loopkilometers deze week: 31 km
Jaartotaal loopkilometers 2024: 82 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!