Training

Sports diary #30 2020

Druk op het werk, druk in het hoofd, maar man man, de leven. Ik hou ervan. Met deze week weer mooie kilometers en fijne mensen om me heen.

Zondag
Even een echt rustdag vandaag. De 1 rm’s van vrijdag en de kilometers van gisteren waren wel even genoeg. Plus het was heerlijk weer, dus bracht ik de zondag grotendeels in de tuin door. Kon ik meteen de bestrating weer eens aanpakken. Waarom groeit onkruid toch zo snel?
Het enige wat ik nog even deed was de push up challenge: 25 dagen doe ik 25 push ups voor aandacht voor ptss, depressie en angst.

Maandag
Maar ik heb een paar mooie werkonderbrekingen vandaag. Tussen de middag doe ik mijn krachttraining. De 1 rm deadlift blijft wel iets achter bij de prognose, maar ik ben tevreden voor nu.
Na het werk loop ik een rondje hard. Met een beetje zware benen en een chaotisch hoofd, maar zo lekker om even buiten te zijn!

Dinsdag
En weer volle bak aan het werk vandaag! Help! Ik zal blij zijn als iedereen weer terug is van vakantie! Ik vlieg nu van het ene naar het andere onderwerp. Even een artikel hier plaatsen, informatie daar zoeken, podcast organiseren, factsheet redigeren en ga zo maar door. Ik heb ondertussen 20 tabbladen open staan op de laptop en zo is het in mijn hoofd ook. Alsof ik volle bak omhoog moet sprinten, maar dan de hele dag door.
En misschien heb je het al gezien, maar…. ik heb een nieuw logo (dank je Max!)! Dat werd tijd na al die jaren hetzelfde logo gehad te hebben en de update van mijn website (dank je Sabina!).

Woensdag
Kantoordag! Zo hectisch als dat het op mijn laptop en in mijn hoofd is, zo hectisch is het op kantoor ook. Ook al zijn we maar met een paar mensen. Niet echt rustig werken zo, maar wel gezellig en goed om even tussen mijn eigen vier muren vandaan te zijn.
Na het eten ga ik nog een rondje lopen. Had ik toch  beter vóór het eten kunnen doen… Het verbaast me dan ook dat ik toch nog een lekker progressief tempo heb kunnen lopen!

Donderdag
Met de laatste werkdag van de week kondigt het weekend zich al weer aan! En word ik nu gek van de drukte of hoor ik nu echt gehinnik uit de tuin van de buren komen? Ja dus! Dat moet ik met eigen ogen zien! Wat een droppie!

Vrijdag
Op naar Huub voor de eerste training van de nieuwe cyclus. En wat een training zeg! Dacht ik met een 1,5 uur klaar te zijn, want Sofie kwam direct na mij. Kon ik leuk ook haar training mee doen! Oftewel: eerst de focus op de squats en naar de getver gaan en vervolgens nog even fijn de bench presses zodat ook mijn bovenlijf gaar was. Die middag lag ik voor het eerst sinds lange tijd weer even te pitten! Dit energiesysteempje was al enige tijd niet aangeroerd.

Zaterdag
Normaal staat zaterdags een lange duurloop in de planning, maar door de training van gisteren kortte ik die flink in. Ik liep de kilometers die ik deze week nog moest lopen om op mijn minumum aantal voor mijn #GVRAT1000k uit te komen. En langer wilde ik ook niet buiten zijn vandaag, want het regende de hele weg pijpenstelen.
De avond bracht ik voor het eerst sinds maanden weer eens door in een boulderhal! Combineer een verjaardag met eten, boulderen en gezelligheid en je hebt een topavond! En spierpijn. Die onderarmen zijn niets meer gewend…
De week werd afgesloten door op de terugweg Sanne te onderscheppen in Elst. Zij was om 7 uur gestart met haar monstertocht van 160km wandelen. Wie verzint dat! Nou, Sanne dus. Omdat haar Nijmegen-Rotterdam 160km deze week werd afgelast besloot ze een eigen alternatieve wandeltocht te maken.

Totaal loop kilometers deze week: 36 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 834 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 787 down, 235 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!