Training

Sports diary #30 2021

Na een moeizame start met mijn tweede vaccinatie was ik gelukkig al snel weer mens en kon ik nog wat heerlijke trainingen doen. En met de Olympische Spelen aan is thuiswerken een heel stuk leuker.

Zondag
Vanochtend moest ik al op tijd in Nieuwegein zijn voor mijn tweede vaccinatie. Omdat ik er de vorige keer best wel een paar dagen naar van was besloot ik direct op de terugweg nog een rondje te gaan hardlopen bij de Zanderij. Dan had ik die kilometers maar vast in de pocket voordat het vaccin kon inkicken. Een heeeel rustig rondje, want de benen zaten helemaal vol van de trainingen van vrijdag en zaterdag, maar wel lekker gelopen!
De rest van de dag bracht ik lekker chillend in de tuin door met een boek (yes ik heb hem eindelijk uit!), de Olympische Spelen op tv en een puzzel die ik nog even in elkaar ramde.

Maandag
Het is maar goed dat ik gisteren heb hardgelopen. Ik voelde me vandaag niet ok. Tussen de middag wandelde ik een rondje met mijn moeder door de achtertuin en de middag lag ik helemaal uitgeteld op de bank.

Dinsdag
Met de Olympische Spelen was het vandaag lekker werken. Nog niet helemaal fit na de vaccinatie, maar het lijkt er op dat ik er minder last van heb dan van de eerste prik. Mijn looprondje sloeg ik nog wel even over, die staat nu voor morgen gepland. Uiteindelijk ramde ik lekker door op dat toetsenbord. Ik had dan ook wat in te halen van gisteren. Alleen ik schrok toen ik op de klok keek en het al 22.00 uur bleek te zijn! Dat was een lange maar productieve dag.

Woensdag
Omdat ik gisteren een beetje was uitgeschoten met de uren besloot ik vanochtend eerst een rondje te gaan hardlopen. Eens kijken of mijn lichaam nog last had van het vaccin. Mooi niet! Ik liep een lekker rondje en had het geluk dat ik net in de laatste 100 meter van mijn rondje zeiknat regende… Met de Olympische Spelen aan ramde ik de rest van de dag weer mijn toetsen uit mijn toetsenbord.

Donderdag
Weekend! Maar ergens had ik nergens zin in. Zelfs een rondje hardlopen probeerde ik zo lang mogelijk uit te stellen, totdat ik aan het einde van de dag tóch maar even de loopschoenen aan trok. En dat had ik niet beter kunnen plannen… Halverwege mijn rondje sprong er een ree door de bosjes. Maar het was er niet eentje, het waren er een heleboel! Van links naar rechts en weer terug liepen ze achter elkaar aan te racen. Mij hadden ze niet eens door…

Vrijdag
Ik ga deze cycle weer opwerken naar een 1rm! Dat betekent dat de gewichten omhoog gaan en de reps naar beneden. Omdat ik behoorlijk wat ben afgevallen was dat voor de deadlift al doorgevoerd in de berekeningen maar mijn bench cyclus starten op maar 2,5 kilo onder mijn 1rm… Ik voelde al dat dat hem niet ging worden. I was right. Dat was ff iets te zwaar. Die wordt dus even bijgesteld.

’s Middags zat ik bij de kapper. Haren geföhnd, Andrea gaat nog even snel een boodschap doen bij de supermarkt. Andrea komt buiten en wordt compleet weg geregend. So far mijn kapsel. Het zat vijf minuten goed.

Zaterdag
Wat een schijtweer vanmorgen. Ondanks een pleuresstart toch nog een lekkere training gedraaid. Maar twee repjes per set is echt weinig! De training werd afgesloten met kassie pompen met ouderwetse push ups! Heerlijk!

Totaal loop kilometers deze week: 28 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 837 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!