Training

Sports diary #31 2020

Wat een afwisselende week met heerlijke eventjes met fijne vibes, leuke mensen en eindelijk een beetje het pre-corona gevoel. Al gaat het landelijk gezien allemaal de verkeerde kant op. Des te meer geniet ik nu van de momenten, waarbij we nog wel bij elkaar mogen komen.

Zondag
De afgelopen maanden is er aardig wat langs me heen gegaan. Onder andere de Yu Man race. Totdat Shiva een gave prijs won en bleek dat er ook nog eens voorbereidende trainingen worden gegeven. Beetje last minute dus nog aangehaakt bij de training van vandaag. En vanwege de reeds aanwezige spierpijn besloten we dan ook en middengroep te pakken. Goede keuze! En zo vloog een leuke bootcamp in de bossen van Nijverdal voorbij. Ik vind het altijd heerlijk om hier te zijn en ga keihard duimen dat de race begin september door gaat…
Vervolgens door naar Ede, waar ik een fotoshoot had voor een interview in het Nederlands Dagblad. Op het oude terrein van de Maurits kazerne is nog een deel van de stormbaan terug te vinden. Gave locatie voor een shoot!
De rest van de dag deed ik niets meer en kon ik van een Lazy Sunday genieten.

Maandag
Op werkgebied was dit een beetje een bizarre dag met de ontwikkelingen die binnen de turnwereld gaande zijn. Ik volg het hele weekend al het nieuws op de voet en ook vanavond weer nieuwe ontwikkelingen.
Gelukkig had ik nog de tijd om met mijn moeder een stuk te wandelen.

Dinsdag
Mijn dagje thuiswerken doorbrak ik met een lunchtraining in de tuin met mijn wekelijkse deadlifts. Ze gaan nog steeds niet zoals ze moeten…
’s Avonds deed ik iets wat ik al even een tijdje niet meer had gedaan. Ik stond weer eens voor de groep! Ik gaf jaren looptraining in het dorp, maar met de reistijd toen ik bij Anita werkte kon ik dat niet meer combineren. Vanavond viel ik in als looptrainer voor Runxperience. En stiekem heb ik het training geven toch echt wel gemist…

Woensdag
Wat een drukte vandaag op kantoor! We hadden de maximale bezetting. Gelukkig was het tussen de middag mooi weer en kon ik even een lunchwandeling maken om het hoofd even te legen en een broodje te halen. Ook na het werk werd er nog even lekker gewandeld. Het lijkt er op dat het de komende dagen weer echt zomer gaat worden met temperaturen van 30 graden. Lang leve een zomer in Nederland!

Donderdag
Vandaag besloot ik om tussen de middag weer eens een lunchrun te doen. Voor mij is dat toch een heel fijn moment van de dag om even de benen te strekken. Ik liep een rondje richting de Leusderheide, waar de heide al een beetje in bloei komt te staan. Een prachtig rondje en een ijsje verder kon ik er de middag weer tegen aan. En toen was het al weer weekend!

Vrijdag
De dag werd weer gestart met een lekkere training bij Huub. Iets minder grote omvang dan vorige week, toen ik nog in de middag lag te pitten. Vandaag had ik geen last van enorme vermoeidheid van de training. Wel van de warmte. Dus in de middag lag ik de dobberen/bubbelen in het bubbelbad bij mijn ouders. Weekend is on!
En de laatste dag van de maand, mooi moment voor een recap van mijn #GVRAT1000k. Ik loop nog steeds voor op schema. Deze maand legde ik 270 kilometer af. Iets behoudender in het hardlopen deze maand en meer met de wandelsloffen aan, maar iedere kilometer was weer genieten. De laatste maand gaat in en ik hoef ’nog maar’ 182 kilometer.

Zaterdag
O wat heb ik dit stiekem gemist: Crossfit! Vandaag was #MeetMeAtTheBar bij Crossfit Amersfoort. Een superleuk event met verschillende buddy/team WOD’s gedurende de dag, veel gezelligheid, hele goede vibe en met een perfect weertje. Gezien de training van gisteren heb ik de gewichten lekker laag gehouden en vooral veel lol gehad.
Ook superleuk om het team achter ShapedNL te ontmoeten. Aan het einde van de dag leek iedereen wel in Shaped te lopen! Tot 13 augustus kun je met de code VAKANTIE 15% korting krijgen in de webshop (vanwege vakantie wel even geduld met de verzending).
De dag werd afgesloten met een dinertje bij Rockcity, waar ik volgende week mijn Virtual Craft Beer Run ga finishen.

Totaal loop kilometers deze week: 28 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 862 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 840 down, 182 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!