Training

Sports diary #31 2021

Ik ben zó aan vakantie toe… Niet alleen was dit een heel stressvolle week op mijn werk, maar ook privé. Gelukkig vond ik nog wel wat tijd om te sporten en eindigde ik de week met cocktails, strand, veel (tegen)wind en vrienden om me heen.

Zondag
Na een slapeloze nacht wachtte een zondag waarop alles me tegen leek te zitten inclusief koppijn. Aangezien ik behoorlijk spierpijn/lamme benen van de training gisteren had was een rondje hardlopen ook geen optie. Daar kwam nog even een fijne flashback bij en mijn humeur was helemaal naar de klote. Maar als de nood het hoogst is… win je een prijsvraag van My Chunky Monkey. Chocola is altijd de oplossing!

Maandag
De pet stond gelukkig wat beter, maar de hoofdpijn was nog fijn aanwezig. Maar met een week vakantie in zicht en nog een berg aan deadlines vloog de dag voorbij. Tijd om te trainen was er vandaag niet, maar ik spiekte tussen de werkzaamheden wel naar de Olympische Spelen met de prachtige finaleplek voor Femke Bol en de gouden medaille voor Sifan.

Dinsdag
HARDLOPEN! En wel NU! Tussen de middag smeet ik alles aan de kant om mijn hoofd te legen. Na een wel hele slechte nacht vol nachtmerries door mijn PTSS en een hoofd dat totaal uit balans was qua emoties MOEST ik gewoon naar buiten. Dat werd een rondje waarbij het weer matchte met mijn stemming. Halverwege begon het te stortregenen. Maarrr… ik zag meerdere reetjes, probeerde me nog heel snel klein te maken door plat op mijn buik ter aarde te storten om vanachter een pluk gras sneaky een foto te maken. Maar ik was te traag. Of te luidruchtig. In ieder geval waren de reetjes weg.

Woensdag
Een drukke dag vandaag, want het is officieel mijn laatste dag voor mijn vakantie. Alleen de grote vraag is of ik alles wel af krijg… De laptop ging pas om 21.30 uur uit, maarrr…. zo goed al alles af wat af moest. Dan rekenen we een mislukte migratie van een website naar een nieuw systeem maar even niet mee… Twee maanden werk weg. Not my fault!

Donderdag
De eerste dag van de vakantie werd goed besteed! Met Kelly en Dayen op naar Scheveningen, ik had kaarten gekregen voor TeamNL. Nadat we eerst onze buiken vulden met koffie, een tweede ontbijt en een cocktail was het een wandeling van drie kilometer naar Team NL.
Daar even rondgehangen (letterlijk), wat wedstrijden gekeken, maar de actieve onderdelen vielen een beetje tegen. Zo hadden we gehoopt te kunnen suppen op de zee… Niet in een badje van 10 x 10 m. Wel kon ik nog even in de bouldermuur hangen. Na een wandeling terug werden de hardloopschoenen aangetrokken voor een mega kort shootje voor Bara (thanks Dayen voor de foto!) en een rondje hardlopen door Meijendel.

Vrijdag
Hoppa, vandaag 127,5 kilo schoon aan de barbell voor 3 x 2 reps. Die gingen behoorlijk smooth. Stiekem vind ik het nu jammer dat ik volgende week een weekje weg ben en de training over moet slaan… Volgens mij zit er wel een mooie 1 RM in.

Zaterdag
Laatste training! En dan eeeeeecht op vakantieee!! De groepstraining bij Huub was leuk, want heavy weights en weinig reps. Dus lekker rammen!
Na de training lunchte in met Sofie in Breda, gevolgd door een fijne wandeling door de stad met uiteraard ijs als toetje.

Totaal loop kilometers deze week: 16 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 853 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!