Training

Sports diary #32 2019

Het lijkt er op dat mijn systeem eindelijk het EK in 39 graden verwerkt heeft. Ik voel me weer fitter, heb weer zin om dingen te ondernemen en ben lekker druk met mijn WK-actie. Je kunt nog steeds deelnemen en kans maken op gave prijzen!

Zondag
Het was een heerlijke temperatuur en mijn koffiebonen waren op. Dat is een 1e wereldprobleem dat direct opgelost moest worden. Op naar Amersfoort dus. Het was lekker rustig in de stad, dus slenterde ik via een omweg langs Muurhuizen naar mijn favo koffietentje Livingstone.

Maandag
Ok, dat was weer veel te lang geleden dat ik ben gaan boulderen. Vandaag in goed gezelschap van Sara, Gerben en Celine in mijn favoriete boulderhal Kei in Amersfoort. Ik kon merken dat ik weer aardig ben terug gevallen in niveau, maar we hadden in ieder geval enorm veel lol!

Dinsdag
Vandaag sloot ik me op in huis. Ik zit barstensvol ideeën die allemaal uitgewerkt willen worden. Dat kost best wel wat tijd, soms wat frustratie, maar levert me vooral veel Eureka momenten op. De buren zullen wel denken…

Woensdag
Hoogtemeters, die moeten getraind worden met het oog op de races in Tirol en Tahoe. De Amerongse Berg is voor mij het dichtste bij. Met 12 km en 172 hoogtemeters op de teller was dit een mooie training in een prachtige omgeving. Helemaal nu de heide in bloei staat!

Donderdag
Verandering van spijs doet eten. Kelly en ik togen vanavond naar De Bunkr in Rotterdam om daar eens ouderwets te apenkooien. Niet naast de deur, wel heel erg leuk! En… we zijn met een leuk idee bezig!

Vrijdag
De opbouwende trainingen bij Huub gaan weer een stapje verder. De afgelopen week rolde ik makkelijk door de trainingen heen en voelde het zelfs ‘licht’, maar nu moest ik toch aardig werken bij de deficit deadlifts op 105 kilo. Vervolgens schuin benchen wat echt op babygewichtjes gaat in vergelijking met de pulls waar ik nog eens mijn bodyweight ga pullen! En een nieuwe oefening die de nodige concentratie vraagt, anders heb je de grip in je mond: facepulls.

Zaterdag
Een kort rondje lopen voor de groepstraining en dan knallen. Zweten geblazen, maar wel lekker als warming up. Wel een behoorlijk pittig voor de benen met low bar squats, Romanian splitsquats. Maar daarna werd ook het bovenlijf aangepakt met bench press en rope pulls.

Totaal loop kilometers deze weken: 17 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 625 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!