Training

Sports diary #32 2020

Yes, mijn vakantieweekje is ingegaan deze week! En tegelijkertijd ook een hittegolf waar je u tegen zegt. Ik krijg spontaan flashbacks naar het EK Spartan in de Dolomieten vorig jaar waar de temperatuur opliep naar richting de 40 graden…

Zondag
Gelukkig was het iets minder heet vandaag, dus deed ik een fijne Lazy Sunday shake out run en werd de rest van de dag in standje relaxt doorgebracht. De eerste loopkilometers van deze maand en mijn laatste loodjes voor mijn #GVRAT1000k. Als alles volgens planning loopt ben ik nog een week of 3 onderweg en finish ik ruim voor 31 augustus mijn virtuele avontuur door Tennessee.

Maandag
Deze week ook de laatste loodjes voor het werk. Nog drie dagen werken en dan heb ik even 1,5 week vrij. Na de afgelopen drukke weken ook wel even aan toe. Met het binnen druppelen van de foto’s van afgelopen zaterdag kan ik nog even flink nagenieten van #MeetMeAtTheBar.

Dinsdag
Mijn dagje thuiswerken doorbrak ik tussen de middag met de krachttraining. Deadlifts op het menu. En gelukkig gingen ze vandaag al weer een stukje beter dan vorige week!

’s Avonds ging ik een rondje wandelen met ma, op zoek naar reetjes in het bos. En gevonden! Plus een prachtige zonsondergang.

Woensdag
Yes, de laatste werkdag en nu 1,5 week vrij. Ben er eigenlijk ook wel een beetje aan toe na de drukke afgelopen weken, waarbij ik de werkzaamheden van een collega overnam en zelf met twee nieuwe projecten van start ging. Om 16.30 trok ik de de deur achter me dicht om ’s avonds na het eten nog een rondje hard te lopen. Ik probeerde de warmte van de dag een beetje te ontwijken. Mislukt. Dat zal de komende week ook moeilijk gaan worden, want voor mijn hele vakantie worden temperaturen van boven de 30 graden voorspeld! Als ik nog niet van plan was om rust te nemen dan word ik er nu wel toe gedwongen!

Donderdag
First things first. Het was weer hoog tijd om een bezoekje aan de kapper te brengen! Daar had ik nu eens de tijd voor. Vervolgens verliep mijn eerste vakantiedag niet helemaal als gepland: de geplande kampeertrip volgende week moest even omgegooid worden. Lang leve de hittegolf!
Gelukkig had mijn geniale vooruitziende brein vorige week een lumineus idee: ik wil suppen. Dus stond lag ik vanavond heerlijk op het water. Bij IkSUP in Loosdrecht kun je een prachtige route peddelen en tussendoor aanleggen op één van de vele picknickplekjes. Heerlijk om de avond zo op het water door te brengen. Ik kwam echt even helemaal tot rust.

Vrijdag
Ik was zo blij dat ik op vrijdags vroeg train bij Huub! Al was het nu om 9 uur ook al flink warm. Maar het was goed te doen. De training werd ietsje aangepast qua volume, maar ik heb echt een heerlijke training afgedraaid! Uiteraard weer met de nodige squats en bench presses.
Na een middag relaxen (meer viel er eigenlijk niet te doen met dit warme weer) wandelde ik ’s avonds na de bbq nog een rondje door de omgeving. Het was al redelijk laat en het begon al te schemeren, maar daardoor zag ik wel een lading aan reetjes!

Zaterdag
Voor vandaag stond de Virtual Craft Beer Run gepland! Start op een willekeurige plek en loop naar je favoriete brouwerij waar je medaille voor je klaar ligt! Superleuk concept, dus mijn plan was om naar Rockcity in Amersfoort te lopen. Maar niet als het 37 graden is! Het plan werd iets aangepast. In de ochtend liep ik mijn rondje. Dacht ik de warmte mooi mee voor te zijn. Think again! Het was al zo heet, dat ik veel stukken (vooral waar geen schaduw was) heb gewandeld om mezelf niet op te blazen.
Na een verdere ochtend en middag stil liggen in het bubbelbad bij mijn ouders werd er om 17 uur gefinished bij Rockcity, waar ik mijn medaille kreeg. En een heerlijk biertje! En diner. En nog een biertje.

Totaal loop kilometers deze week: 40 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 902 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 899 down, 123 to go…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!