Training

Sports diary #33 2019

BAM! Dit is nou een trainingsweek waar ik heel erg blij van wordt! Met heel veel leuke mensen, veel afwisseling, kilometers en heavy weights!

Zondag
Weer een dag opgesloten achter mijn laptop, maar daar kwam iets gaafs uit! In samenwerking met De Bunk organiseren we als Spartan Brand Ambassadors een #SpartanMeetUp. Dit zal de eerste zijn van een hele reeks informele instuif trainingen. We hebben er onwijs veel zin in en ik stuiter in de rondte.
Aanmelden kan nog steeds en voor de deelnemers hebben we een onwijs gave goodybag!

Maandag
Het is ons gelukt! Onze reisgenootschap naar het Trifecta World Championship is compleet! Vandaag ontmoetten we elkaar voor het eerst als volledige groep, superleuk was dat! Celine was onze gastvrouw en nam ons eerst mee naar de Veluwezoom voor een rondje hardlopen. Weer met die prachtig paars bloeiende heide! Vervolgens een heerlijke lunch en de middag brachten we door bij Rijn boulderhal in Arnhem. Wat een topdag! De toon voor Griekenland is gezet!

Dinsdag
En nog meer heide! Vanmiddag liep ik een rondje met Sanne in de bossen rondom Veenendaal en deden we het egelmeertje aan. Daarna vulden we onze buikjes bij een uitstekend Indiaas restaurant! Om je vingers bij op te eten! De dag sloten we af met een rondje de hond uitlaten van mensen die dat zelf niet meer kunnen. Bertje (de hond) wist niet wat hem overkwam!

Woensdag
Spartan meets Viking! Vandaag ging ik met Dayen op stap, op bezoek bij het Strong Viking Lab in Cuijk. Wat een hilarische middag was dit zeg! De tijd vlóóg voorbij, we waren helemaal naar de klote, ik maakte kennis met de devil push ups van Dayen (en Chris) had spierpijn van hier tot Tokyo. Dat kwam grotendeels door de slappe lach. Toch grappig om te merken dat ik, ondanks dat ik totaal niet technisch train, nog aardig door de obstakels heen kom. En wie niet sterk is moet slim zijn. Zoals bij de Ice axe.

Donderdag
Tja, als je in tijdelijk in de WW zit zitten daar ook verplichtingen aan, zoals een gesprek bij het UWV. Wat overigens hilarisch was. Alles rondom mijn aanvraag is in de soep gelopen dus toen ik daar wat van zei (heerlijk mijn analytische achtergrond als strategisch beleidsadviseur) kreeg ik zo ongeveer een baan aangeboden!
De middag was heerlijk ontspannen. Eindelijk sinds lange tijd, en pas de 2e keer dit jaar, een dagje in de sauna gehangen met mijn dinnetje Ludy. We hadden heeeeel veel bij te praten.

Vrijdag
Zo’n dagje sauna werkt heel ontspannend dus ik moest even een knop omzetten bij de training vandaag. Vandaag deden we de laatste training van de serie deadlifts op deficit (op een schijf) en we hebben opgewerkt naar 112,5 kilo. Heel benieuwd hoe het volgende week vanaf de grond gaat…

Zaterdag
Beetje rennen, beetje zweten. En vervolgens de training in bij Huub. Ik zat in de 3e groep van de dag en was omgedoopt tot André, de sterke mannengroep, jaja.. en bedankt! Lekker squaten, vandaag met 80 kilo en dat was toch best pittig te noemen! Om vervolgens na het benchen ook nog eens met trainingsmaatje Q rond te gaan lopen sleuren (voor de lol…).

Totaal loop kilometers deze weken: 27 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 652 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!