Training

Sports diary #34 2019

Was ik vorige week nog lekker heel erg actief, deze week leek ik wel in winterslaap. Maar dan in de zomer. Ik had de eerste helft van de week totaal nergens zin in… Gelukkig kwam dat later weer goed.

Zondag
Vandaag had ik een heerlijke lazy Sunday als het op sporten aan komt. Mag ook wel, want de training van gister was aardig heavy! Dus de beentjes wandelde ik lekker los met een bezoekje aan Amersfoort. Al was het nog een gedoe om daar te komen, want op de heenweg kreeg ik een schroef in mijn band, terug naar huis, auto van pa en ma mee en weer op weg.

Maandag
Ook vandaag deed ik lekker niets… O ja, ik ben momenteel verslaafd aan boeken. Dus naast mijn #RoadToTahoe klusjes zit ik keihard te lezen. Zo ook bij de garage, want de schroef moest toch echt uit mijn band. Klusje van niets gelukkig.

Dinsdag
Gewoon totáál geen zin om te sporten. Soms heb ik van die momenten en moet ik er aan toe geven. Lichaam geeft het niet voor niets aan.

Woensdag
Druk dagje vandaag met leuke afspraken. Eerst voor een opdrachtgever in overleg met collega’s in Houten. Leuk om elkaar eens in real life te zien in plaats van alleen online.
Vervolgens reed ik door naar Amsterdam, waar ik met Kelly een gesprek had met de meiden achter Predator Endurance. Niet alleen is hun endurance drink heel gezond (geen suiker en caffeine, wel sprankelend water met kruiden, mineralen en vitaminen die zorgen voor een gedoseerde energie-afgifte en een betere werking van je hele systeem), ze werken ook nog eens op een duurzame manier én doen aan wildlife protection. Volgens ons mag dit product  niet missen in de goodybag die de deelnemers van de #SpartanMeetUp krijgen…

Donderdag
Ik denk dat het wel een half jaar geleden is dat ik bij Crossfit Amersfoort heb getraind en aangezien ik met Kelly vandaag de planning voor onze WK-trip door ging nemen en zij Get Strong mee deed, was dit de uitgelezen kans om even mee te doen. Wel alles op lightweight, omdat ik morgen dus weer bij Huub aan de bak mag. Wel heerlijk om weer in het Crossfit Amersfoort sfeertje te zitten! Dit moet ik weer vaker doen.
Onze WK-planning namen we door onder het genot van een übergezonde lunch. Superlekker ook nog!

Vrijdag
Van defecit deadlifts naar de plain old regulars! En dat voelde toch wel even raar. Ik wist ook niet wat ik er van moest denken. Ik had gedacht nu makkelijker zwaarder te liften, maar dat voel toch nog even tegen. Aan de andere kant kwam de 3 x 120 kilo toch nog aardig goed van de grond af, maar deden we de training op 110. Het opbouwen duurde laaaaang, de rust duurde laaaaang. En na de 5 x 5 sets mocht ik nog heerlijk 3 sets doen op 70 kilo met een stop net onder de knie! Omg… Nog even no supported rows en het feestje was compleet. Dat wordt spierpijn.
Na de training reed ik door naar De Bunkr in Rotterdam. Want ik had een secret assignment. Althans, secret. Inhoudelijk kan ik er niets over zeggen, behalve dat het heel gaaf wordt, in 2020 wordt uitgezonden en ik misschien wel een paar seconden in beeld ben. Een superleuke èn inspirerende middag in ieder geval.

Zaterdag
Vandaag trainde ik, na mijn rondje inlopen, met de dames mee en dat was wel heel erg gezellig. De squats weer op 80 kilo, leek me zwaar zat en vorige week had ik er moeite mee. Het leek nu wel makkelijker te gaan! Ik hou van progressie!
Na het benchen nog even alles buiten er uit gegooid met turbotempo touwtrekken en slepen. Ik voelde me echt weer even ouderwets naar de klote.

Totaal loop kilometers deze weken: 5 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 657 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!