Training

Sports diary #34 2020

En toen kwam aan mijn vakantieweekje al weer een einde. Maar wel een knallend einde! En niet alleen aan mijn vakantie… Ik finishte ook mijn #GVRAT1000k!

Zondag
Vandaag stond er weer een Yu Man training gepland in Nijverdal. Eindelijk zag ik Shiva weer! We hadden elkaar al veel te lang niet gezien. Dus de training bestond voornamelijk uit ouwehoeren en de training vloog dan ook voorbij. Gelukkig kunnen we dit woensdag nog even dunnetjes over doen, want dan gaan we even meters wegtikken.
Het was een drukke dag vandaag. Want na de training werd ik nog op de foto gezet door een fotograaf voor het Veronica Magazine, bracht ik nog even een bezoekje aan het Female Force programma waar ik long time no see Marjan eindelijk weer eens sprak! En dan via de prachtige Sallandse Heuvelrug, waar de heide volop in bloei staat, door naar Ven-Zelthuizen. Waar? Daar dus. Eigenlijk vlakbij de kampeerplek waar ik vorige week was, alleen iets zuidelijker. Daar stond een prachtige tipi van Sunfield Experience op het Parc Buitengewoon te wachten om eens aan een beleving onderworpen te worden! De boho Ibiza sfeer straalde me van een afstand al tegemoet. Meer weten? Lees hier verder.
Osprey Archeon
Maandag
En iedereen die mijn instagram zag maar denken dat ik de tipi als nieuwe thuiswerklocatie had. Helaas, niets was minder waar. Deze foto was mooi van de zondag. Vanochtend was ik in alle vroegte al weer op weg naar huis. Maar nog wel nagenietend en stiekem een beetje in vakantiemodus.
Dat blije gevoel maakte aan het einde van de dag plaats voor stress: breek ik me toch een stuk van mijn kies af! Voor mijn gevoel was mijn halve kies weg. In werkelijkheid een brokje van ongeveer 1 mm.

Dinsdag
Gelukkig kon ik vandaag al terecht bij de tandarts en na een beetje slijpen en plakken was mijn kies al weer gefixt. Dit lukte zelfs zonder verdoving, waardoor ik als een blij ei besloot meteen even een lunchbreak op de prachtige heide te houden.
’s Avonds werden er nog wat meters gewandeld met ma. Het einde van mijn #GVRAT1000k nadert nu heel snel. Nog maar 48 km te gaan! Ik dreig zo in een gat te vallen!

Woensdag
Vandaag had ik mijn kantoorwerkdag en die kon me eigenlijk niet snel genoeg voorbij gaan… Want ik had na het werk afgesproken met Shiva. Vanaf de carpool in Ede reden we samen door naar Winssum om een drietal gemeenten voor de Longtermchallenge van Shiva af te strepen. Maar niet zonder eerst een bodempje te leggen bij De Arend en hier na het lopen ook nog even een toetje te scoren. Het was supergezellig lopen en konden we mooi onze verhalen van zondag voort zetten. En zo tikte ik nog eens 17 km weg voor de #GVRAT1000lk. Zou ik het deze week gaan halen?

Donderdag
Wat was het vandaag ongelooflijk benauwd! Ik kon nog wel een paar wandelkilometers wegstrepen vandaag met boodschappen doen en even de benen strekken na een dag thuis werken. Nog maar 25 kilometer te gaan! Mijn walgelijk lelijke #GVRAT1000k shirt en de Tennessee whiskey staan al klaar!
Met mijn weekje vrij met de twee kampeeradresjes nog vers in het geheugen voelde deze eerste werkweek eigenlijk nog een beetje als vakantie. Nu lekker weekend!

Vrijdag
De dag werd gestart met een training bij Huub in Breda. Nieuwe cycle, nieuwe oefeningen. Hello low bar squats! Gevolgd door bench press en nog even slepen en rope pulls. Dikke afterburn in de armen!
Na de lunch reed ik naar Celine voor een middagje boulderen, maar vooral ouwehoeren en pizza eten, want die armen waren toch al pap. Een goed begin van het weekend is het halve werk!

Zaterdag
Lukt het me vandaag of niet? Ga ik vandaag mijn laatste kilometers van de #GVRAT1000k lopen?
De dag begon ik met een rustige duurloop van 17 kilometer en een kilometer uitwandelen. De benen voel ik best een beetje van de training van gisteren. Maar wat is het heerlijk dat het eindelijk eens onder de 30 graden is! Toch was de ijssalon die aan het einde van mijn duurloopje weer onverwachts op de route lag een welkome verrassing.
Nog maar 7 kilometer… Ik kan ook nog best wel even een avondwandelingetje maken. Toch? En zo liep ik de allerlaatste kilometer van mijn #GVRAT1000k bij mijn ouders langs en stond thuis de Tennessee whiskey klaar. Done, klaar. Vier maanden en 1022 kilometer verder. En nu? Val ik toch een beetje in een zwart gat. Snel maar iets nieuws verzinnen!

Totaal loop kilometers deze week: 41 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 954 km

Tussenstand #GVRAT1000K: 1022 down!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!