Training

Sports diary #35 2018

Deze begon heftig maar er wordt afgebouwd richting Tirol. Nog een week en dan sta ik weer op een berg te jodelen! Dan kun je maar beter zorgen dat je je rust pakt! Tussen de trainingen door.

Zondag
Joh, laat ik es lekker 20 kilometer gaan hardlopen na die zware trainingen van vrijdag en zaterdag. Die afspraak had ik vandeweek met Sanne gemaakt en zo huppelden we deze morgen van Veenendaal richting Plantage Willem III en via Kwintelooyen weer terug. Na afloop hadden we wel een goede lunch verdiend en was het nog lang gezellig terwijl we met de benen omhoog zaten.

Maandag
He-le-maal gaar na dit weekend. Een goed laatste zware trainingsprikkel voordat de maand van waanzin aanbreekt… Tirol, Schotland en Tahoe staan op de planning… Maar vandaag doe ik ff helemaal niets.

Dinsdag
Ook vandaag nog even een rustdagje, want dat kwam even beter uit met de planning. Zo kon ik vanavond lekker bankhangen.

Woensdag
Normaal doe ik dinsdags een Oly training en mijn eigen oefeningen, maar vandaag gebruikte ik de open gym om een leuk programma af te werken en daarna een rondje hard te lopen. Het grappige is dat ik veel meer ontspannen loop na een krachttraining. De komende tijd dus eens even proberen of dit beter bevalt dan hardlopen voor de krachttraining als het zo uit komt.

Donderdag
Dan denk je dat je het rustig aan hebt gedaan, maar dan heb je me toch een partij spierpijn van de Arnold presses van woensdag! Iets met vaker doen dan maar…

Vrijdag
Huub had vandaag eerst wat herstelwerk te doen. Sinds vorige week vrijdag leek het wel of ik mijn linkerknie te makkelijk kon overstrekken. Dat was ook zo. De popliteus deed niet helemaal wat ie moest doen. Na P-DTR was dit hersteld en dat merkte ik direct: controle over de knie terug!
Na de training reed ik even naar Runnersworld in Utrecht om even een nieuwe voorraad gelletjes te halen. Als je er dan toch bent… de loopschoentjes mochten weer een rondje los door Rhijnauwen en Amelisweerd.
En vervolgens een weekend vol feestjes in. Vanavond de eerste!

Zaterdag
Echt hoe krijg ik het voor elkaar…  Ik stond als een zombie op, zó slecht geslapen… En dat had een reden. Ik had gisteravond op de verjaardag twee bakken koffie op… ’s Avonds drink ik nooit koffie. En dit is dus precies de reden waarom…
Als een lijk kwam ik in Breda aan. Gelukkig kwam ik al snel een beetje tot mijn positieven en ontdekte ik na de training dat ik iets kon waarvan ik vooraf dacht dat ik het niet kon!
En doooorrrr naar het volgende feest. Die van pa die gisteren 70 was geworden. We hadden mazzel met het weer en zaten tot ver na middernacht in de tuin te feesten.

Totaal loop kilometers deze week: 34 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 671 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!