Training

Sports diary #35 2019

Nog even genieten van de mooie heide, want was is die paarse gloed toch prachtig! De warmte nekt me wel behoorlijk, dus ik was blij dat de temperatuur weer wat lager werd.

Zondag
Eigenlijk zou ik vandaag een hele gave training van Gabrièl bijwonen in Maastricht, maar met de temperatuur boven de 30 graden, net hersteld van de verschrikkelijk hete Dolomoieten en met Tirol en het WK al weer in aantocht leek het me verstandiger om mijn deelname toch te cancellen. Superjammer, maar ik kan het nu niet gebruiken om weer weken hersteltijd nodig te hebben, omdat mijn lijf nu echt veel moeite met warmte heeft. Ik zat vandaag dus binnen weg te smelten, weg uit de zon, te genieten van mijn zondagse pancakes.

Maandag
Vandaag moest de auto voor onderhoud naar de garage, dus had ik me bedacht dat ik wel lopend (18 km) naar huis kon. Dat had ik me bedacht toen ik nog niet wist dat het ruim 30 graden zou worden… Maar goed, in de ochtend de auto naar Amersfoort-Noord gebracht en bewapend met google maps en veel drinken ging ik op pad. Dwars door Amersfoort was het een beetje zoeken, totdat ik bij het centrum kwam, van waar ik de weg beter ken. Vervolgens besloot ik iets om te lopen, zodat ik over de heide van Den Treek kon lopen. Met de nodige afkoelstops, shopstop voor koud drinken bij de AH, genietmomentjes op de heide en een opfrisser bij de IJswinckel  was het prima te doen.

Dinsdag
Ondanks de 18 km van gisteren voelde mijn lijf prima vandaag, alleen wat stijve onderbenen. Dus wandelde ik er vandaag lustig op los.
’s Middags kwam Sofie mijn kant op. Bepakt en bezakt togen we naar het Henschotermeer voor een avondpicknick. Heerlijk bijkletsen en we moeten elkaar nu even een paar weken missen vanwege onze tripjes.

Woensdag
Start de dag met een wandeling voor het té heet wordt. Meteen even de boodschappen binnen gehaald en verder binnen aan de slag. Voor ik het wist was de dag al voorbij gevlogen.

Donderdag
Iets totaal anders, meedoen aan een marktonderzoek. En daarvoor ging ik op bezoek bij Pon. Je kunt het slechter treffen.
Mijn hoofd zit barstensvol ideeën. Normaal gesproken ga ik een stukje hardlopen om alles op een rijtje te zetten. Dit keer werkte dat niet… ik kreeg alleen maar meer ideeën!

Vrijdag
Vandaag trainde ik met trainingsmaatje Quillermo omdat Huub zelf verhinderd was. Deadlifts, bench en pull downs stonden er op het programma. Een relaxte en goede training. Mooi begin van het weekend!

Zaterdag
Voor de verandering deed ik mijn krachttraining vandaag niet in Breda maar bij Crossfit Amersfoort. Wel spannend om het gewicht van mijn low bar squat te verhogen zonder het directe toezicht van Huub, maar door alles te filmen en door te sturen ging alles prima. Lekker poephoofd ook!

Vervolgens liep ik de benen lekker los in Amersfoort met een beetje shoppen en ging ik vervolgens naar mijn ouders, want mijn paps is vandaag jarig. Feestje dus!

Totaal loop kilometers deze weken: 24 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 681 km

Totaal januari: 79 km
Totaal februari: 96 km
Totaal maart: 88 km
Totaal april: 88 km
Totaal mei: 103 km
Totaal juni: 97 km
Totaal juli 2019: 48 km
Totaal augustus 2019: 82 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!