Training

Sports diary #35 2020

Mijn avontuur door Tennessee is voorbij, dus tijd om even gas van die lollie te halen. Deze week werd er niet hard gelopen. Eigenlijk was ik helemaal niet zo actief. Dat is ook wel eens goed.

Zondag
Vandaag stond de Spartan Workout Tour in Zandvoort op het programma, inclusief de Mr. Spartan verkiezing. Het weer was behoorlijk onstuimig, dus dat maakte het uitdagend voor de deelnemers. Lekker verwaaid kwam ik thuis.

Maandag
Eindelijk weer eens naar kantoor in Den Haag, nu mijn opdrachtgever weer terug is van vakantie. Erg fijn om elkaar weer te zien en een overleg irl te kunnen voeren.
Ik merk wel dat mijn #GVRAT1000k voorbij is. Er is totaal geen zin om ook maar te lopen. Laat ik dus maar eens even naar mijn lijf luisteren en het deze week eens rustig aan doen. Qua sporten. Want mijn werk houd me genoeg bezig.

Dinsdag
Na mijn tandongelukje vorige week vond de tandarts het handig om meteen maar even een onderhoudsbeurt in te plannen. Vanmiddag dus weer naar de tandarts. Met goedgekeurde tandjes stond ik niet veel later weer buiten.
Na het werk deed ik mijn krachttraining. Nieuwe cycle, nieuwe deadliftoefening. En meteen op een pittig gewicht ook!

Woensdag
Ik was al enthousiast over het proefpakketje wat ik mocht gebruiken van FRÉ Skincare, dus ik was heel blij met mijn nieuwe bestelling. FRÉ Skincare is er namelijk speciaal voor sportieve en actieve vrouwen, die zweten. De producten verzorgen en hydrateren de huid die aan de invloeden van de buitenlucht, zonlicht en transpiratie wordt blootgesteld. Ideaal voor mij dus!
En ik mag me nu ook ambassadeur mag noemen! Je kon hier al een review lezen over de diverse producten (en naast deze producten is de lijn nog veel uitgebreider). Met mijn persoonlijke code ANDREAVL krijg je 25% korting op het gehele assortiment.

Donderdag
Poe en met een laatste pittige werkdag komt er een einde aan deze werkweek. Stiekem ben ik blij dat ik maar 32 uur werk, want na 4 dagen werken ben ik gewoon afgebrand.

Vrijdag
Weekend! En op naar Huub. Omdat de deadlifts de laatste tijd wat minder goed gingen, ik nu klaar ben met mijn #GVRAT1000k en nu de zaterdag weer regelmatig met de groep mee kan trainen wordt de vrijdagtraining weer een fijne deadlift training. De rust deze week heeft me wel goed gedaan lijkt het wel. De deadlifts en benchpresses gingen best lekker en gemakkelijk!


Zaterdag

Vandaag was er maar één groepje bij Huub en aan de ene kant heb ik dat gemist, maar maaaaaaaan waar is de focus? De warming up ging al reteslecht. Schijnbaar ben ik het niet meer gewend om de dag na deadlifts te squaten. Dat lijf was me toch een partij stijf.
In de middag bracht ik een bezoekje aan Fort aan de Buurtsteeg. Heel dichtbij huis, maar ik was er nog nooit geweest. En zo zit je in eens in je mini-tankje!

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 954 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!