Training

Sports diary #35 2021

Wat een lekker weekje! Het is weer zomer (eindelijk), de heide staat vol in bloei en ik rol van het ene leuke sportmoment in het andere. En… ik heb bijna vakantie!

Zondag
Een echte lazy Sunday. Na de trainingen en adventure race van de afgelopen dagen deed ik vandaag even helemaal niets op wat wandelen na. Het was toch baggerweer. En leren…

Maandag
Nog twee weekjes werken en dan ben ik twee weken vrij. Daar kijk ik heel erg naar uit. Niet alleen omdat ik EINDELIJK weer eens naar het buitenland afreis, maar ik loop dan ook eindelijk weer eens een race! Meteen het EK Spartan, dat wel. In Zwitserland met bergen, dat ook. Ik denk dat ik er maar gewoon van ga genieten.
En met mijn hoofd vol zin maakte ik tussen de middag even een lunchrun. Het grappige is dat als ik ongesteld ben schijnbaar veel makkelijker en sneller loop. Oftewel, ik was zo weer thuis in een voor mij doen best wel moordend tempo.
En of dat nog niet genoeg gesport was vandaag hing ik ’s avonds in de boulders van de nieuwe hal in Amersfoort. In de Hoef is gisteren een nieuwe Kei geopend en wat een gave tent is dat! Heel ruim opgezet, supergave uitdagingen (de muurdelen hebben namen van bekende boulder- en klimlocaties). Ik denk dat ik hier regelmatig te vinden ga zijn!


Dinsdag
De heide is nog steeds mooi en aangezien ik al veel mooie heideplekjes heb gezien moest ik nog even een ander plekje bezoeken. Stameren is maar een klein gebiedje, bij de Zanderij in Maarn, maar doordat het redelijk beschut ligt is de heide er vorig jaar niet kapot gebrand door de zon. Oftewel, dat was een leuke onderbreking van de werkdag!


Woensdag
De laatste werkdag van de week alweer! Wel een lange, met nog weer een migratieprobleem waardoor ik nog maar een verzendlijst voor een nieuwsbrief heb van 7 geadresseerden…. Echt hoe dan! Volgende week weer een nieuwe week.
’s Avonds was weer onze eerste les bij de brandweer na de zomerstop. Vanavond stonden het rieten dak, een brand met gasfles en een vragenronde voor ons aanstaande examen op het programma. Iedereen is hard aan het leren voor onze theorie van volgende week.

Donderdag
En het is weer weekend. Soort van. Want ik moet leren en veel ook. Maar ’s middags had ik een afspraak in Amersfoort met Marina. Zij is net haar online community of clothes gestart. Een duurzame manier van het huren van designer kleding. Laat ik nu mijn kast vol hebben hangen met kleding waar ik zelf niet meer in pas, maar wat ik echt doodzonde vind om weg te doen! Eén en één is twee!
De dag sloot ik af met een golden hour run naar een heideveldje in de buurt. Maar ik was eigenlijk te laat voor het echte mooie moment van licht. De rust in het bos was heerlijk en ik zag weer veel reeën. Ik moest wel even flink gas geven om niet in het pikkedonker thuis te komen. Wat wordt het al weer vroeg donker…

Vrijdag
Deze vrijdag was anders dan anders. Vandaag hadden we namelijk een uitje van de brandweer. Waar we heen gingen wisten we niet, maar we arriveerden in Doorn bij bedrijfsuitjes Out! Doorn. Vandaag (her)beleefden we de diensttijd.

Compleet met overall stond de hele dag in teken van allerlei teambuildingsactiviteiten. Van een voetje-van-de-vloer met planken en stapstenen, diverse oriënteringsoefeningen en mini-mars door het bos met materialen en diverse touwonderdelen, tot het bouwen van een katapult en schieten met een luchtbuks. De dag werd afgesloten met een bbq en een voordeel van dichtbij een feestje hebben: we waren zo weer thuis!

Zaterdag
Ai ai… te druk geweest gisteren? In ieder geval sliep ik vannacht heel erg slecht en werd ik wakker met hoofdpijn. Geen goede start van de dag en de training van vanochtend sloeg ik over. Gelukkig ging het in de middag beter en kon ik nog een deel van de training zelf doen. Daarnaast moest er ook nog geleerd worden, maar vond ik een uitstapje ’s avonds naar Sanne meer dan gerechtvaardigd om even de kop weer leeg te krijgen.

Totaal loop kilometers deze week: 33 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 957 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km
Totaal augustus loopkilometers: 109 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!