Training

Sports diary #36 2020

Nou, wat zullen we over deze week zeggen… Zo fijn als dat ie begon, zo ronduit ruk eindigde de week door een paar heel slechte nachten… Een beetje noodgedwongen rust werd het zo.

Zondag
Ook al had ik ouderwets weer twee krachttrainingen op vrijdag en zaterdag achter de rug, de benen schreeuwden om uitgelaten te worden. Dus nog voordat het ’s middags echt heel slecht weer werd, zocht ik de Zanderij in Maarn weer eens op voor een fijn rustig duurloopje.
Met een actieve ochtend wacht een verdere Lazy Sunday en de verjaardag van mijn vader die wordt gevierd met een heerlijk diner plus biertjes bij Rockcity in Amersfoort. Aanrader! Verveelt nooit!

Maandag
Na een dag werken had ik vanavond wel een hele leuke invulling. Sofie won van het weekend een prijsvraag van Rumag Travel en we mochten vanavond glamperen bij Camping at Olof’s in Amsterdam. Dit was ronduit hilarisch! De ruimte, een oude kerk, was volledig omgetoverd tot camping, met tentjes, kunstgras, zitjes bij de tent, vliegenmeppers, een stormlicht én een pleerol op tafel! De hele avond was voor ons perfect verzorgd met een heerlijk op originele wijze uitgeserveerde viergangen-diner, een koelbox vol drankjes en… bingo!!
Krijg ik het nog voor elkaar bingo bij elkaar te spelen ook, dus met een pak koekjes, opblaasbare rugbybal en een hele volle buik reed ik met een grote grijns op mijn gezicht weer naar huis. Jammer genoeg was dit de laatste avond van het pop up restaurant, maar ik kan niet wachten tot ze weer openen.


Dinsdag

Het was gister behoorlijk laat, dus vanochtend begon ik wat later met werk. Betekende ook dat ik dus tot later nog aan het werk was. Niet erg, maar van trainen kwam vandaag geen bal terecht.

Woensdag
Wat een gezellige dag op kantoor vandaag. Zo nu en dan wisselen we van dag en zo zat ik vandaag met een paar collega’s die ik al een tijdje niet had gezien. Vandaag nam ik ook mijn aeropress mee naar kantoor. Thuiswerken, heel fijn, verzekerd van goede koffie. Maar als je dan op kantoor wordt geconfronteerd met de koffie uit de automaat… Dat kan dus anders.
Na mijn werk snel even eten en vervolgens het huis ontvlucht omdat de buren nog steeds aan het verbouwen zijn. Gelukkig had ik een avondje boulderen gepland staan. Normaal gesproken ga ik altijd met vrienden, maar nu een keertje alleen. Aangezien je dus veel minder loopt te ouwehoeren en meer laan het klimmen bent, waren de onderarmen eigenlijk binnen een uur al helemaal ontploft. Tel daarbij op dat dit pas weer de 2e keer klimmen was sinds de hallen weer open zijn. Vertrouwen is nog even ver te zoeken en uithoudingsvermogen ook.

Donderdag
Zo en de laatste werkdag van de week is weer aan gebroken! En leuk, leuk! Ik sta deze week met een interview in het Veronica Magazine!

Vrijdag
Dit… was… niet… grappig! Ik met mijn goede gedrag gisteravond vroeg naar bed, doe ik de hele nacht geen oog dicht! Toen de wekker om 6.30 uur ging was ik net in slaap gevallen. Met knallende koppijn besloot ik om de training van vanochtend bij Huub over te slaan en op een later moment zonder hoofdpijn zelf deadlifts te doen. De hoofdpijn bleef zeuren vandaag, dus in plaats van kracht koos ik er voor een stukje te gaan hardlopen. Dat deed me gelukkig een beetje goed.
En wat doe je dan op zo’n verloren dag? Foto’s doorspitten. Ik broedde al een tijdje met het idee om met mijn reisfoto’s eens wat meer te doen. Dus… volg mijn nieuwe instagram account WanDREwithme!


Zaterdag
Verd***!! Weer zo’n schijtnacht! Weer geen oog dicht gedaan. En vannacht ook nog eens kotsmisselijk, dus vanochtend wéér mijn training af moeten zeggen. De hele dag was ik ook zo gaar als een klontje. Als je dan te suf bent om te trainen, dan maar even nieuwe plantjes halen bij het tuincentrum. Fijn weekend zo…

Totaal loop kilometers deze week: 23 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 977 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!