Training

Sports diary #36 2022

De puntjes op de i. Nog even de laatste trainingen eruit persen voor een pittig weekend. Een weekend waar ik al een tijdje naar uit heb gekeken en tegenop heb gezien…

Zondag
Ik hou nogal van spontane ingevingen. En zondagen lenen zich daar uitstekend toe. Vandaag is er op het terrein van het Militair Museum een Throwdown. Laat Kelly daar nu toevallig vandaag vrijwilligen! Het idee: lopend daarheen, even de atleten supporten en een lift terug naar huis! Ik zeg, dat is een plan! Hop de schoenen aan voor een 17 kilometer duurloopje. In tegenstelling tot gisterochtend was het nu alleen drukkend warm en zat er totaal geen tempo in en zweette ik me helemaal leeg. Maar heerlijk om weer even van de vaste routes af te wijken en een gezellig event te bezoeken!

Maandag
Over vandaag valt er weinig te melden. Ik zat de hele dag aan mijn laptop geplakt. Het was weer eens knetterheet, dus zocht ik de koelte op en zat ik niet op kantoor. Het beetje beweging bestond uit een paar korte wandelingetjes naar de supermarkt en naar mijn ouders.

Dinsdag
Vanochtend moest ik naar de tandarts voor de halfjaarlijkse controle en behandeling van de mondhygiëniste. Het is maar goed dat ik niet kan praten tijdens zo’n behandeling, want het is eigenlijk altijd gezellig. Omdat ik hiervoor altijd naar het dorp moet waar ik ben opgegroeid, plak ik er ook steevast een rondje hardlopen aan vast. Dit keer een kort rondje, want er moet vandaag ook nog gewerkt worden. Langs de Kromme Rijn naar Werkhoven en via de provinciale weg weer terug. Niet heel inspirerend en vooral erg warm met die benauwde hitte van vandaag.
Vanavond hadden we in plaats van een oefenavond vergadering met de ploeg, gevolgd door een gezellig avondje, waarbij ik als Chef Tosti in de keuken los ging met drie tosti-ijzers.

Woensdag
Vandaag was ik Toos autoloos. Mijn auto moest voor onderhoud naar de garage. En het telefoontje dat ik ’s middags kreeg maakte me woest! Onderhoudsbeurt prima in orde, maar als extra service wassen ze de auto in de wasstraat. Hartstikke aardig natuurlijk… Maar daar bleek de droogbak op mijn dak gekletterd te zijn met als gevolg een mega gebutst dak! Stoom kwam uit mijn oren en in plaats van mijn eigen auto onder mijn kont reed ik vanmiddag in een leenauto terug naar huis. Maatje mini-tank…

Donderdag
Help… mijn hele dak van de auto moet vervangen worden! De komende week heb ik mijn auto nog niet terug. Ik kan wel janken… Maar ik had vandaag wel wat afleiding. Zo zat ik eerst even bij de kapper voor een knip- en verfbeurt. Vervolgens met de tank naar Nieuwegein, waar ik met Alwin samen met de bus naar Utrecht reed voor een leuke avond King of the Court. Een paar jaar geleden waren we hier ook geweest en dat is echt een superleuk event. Ik weet weinig van beachvolley, maar dit is zo’n leuk en snel concept, dat het echt spectaculair is om naar te kijken!

Vrijdag
In mijn mini-tank reed ik vandaag naar Breda voor de training. Ik ben nu, in de tweede week, al helemaal klaar met die deficit paused deadlifts! Wat zijn die killing zeg. Maar ze gingen beter dan vorige week.
In de middag reed ik even langs de garage, omdat ik nog wat uit de auto moest hebben. En toen stonden de tranen echt in mijn ogen… Het hele dag en de kofferbakklep lag er af!
Gelukkig had ik snel afleiding, want vanavond hadden we een bbq van onze brandweerklas. Supergezellig om een groot deel weer te zien.

Zaterdag
Vandaag iets totaal anders. Robin Imthorn loopt 25 uur met een rugzak van 45 kilo. 25 Uur om de 25 militairen te eren die in Afghanistan zijn omgekomen en de rugzak die staat voor de mentale last die je mee kunt torsen door mentale problemen, als PTSS. Ik liep vandaag twee keer een uur mee in bluspak en weightvest, om hem op deze manier te steunen. Het was een indrukwekkende dag, waarop ik mooie mensen heb ontmoet!

Totaal loopkilometers deze week: 26 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 885 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km
Aantal loopkilometers februari: 143 km
Aantal loopkilometers maart: 84 km
Aantal loopkilometers april: 69 km
Aantal loopkilometers mei: 97 km
Aantal loopkilometers juni: 100 km
Aantal loopkilometers juli: 99 km
Aantal loopkilometers augustus: 115 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!