Training

Sports diary #37 2020

Een lekker afwisselend weekje! Naast hardlopen en boulderen ook een paar dingen op mijn pad die ik niet iedere dag doe… En dat maakt het leven zo leuk!

Zondag
Eindelijk weer een fijne nachtrust, dus na het ontbijt de loopschoenen uit om even lekker een rondje te lopen. Laat dat ‘lekker’ er maar af… Ik ben te snel na het ontbijt de deur uit gegaan. Normaal heb ik daar niet veel last van maar nu liep ik toch echt als een vaatdoek!De rest van de dag bracht ik echt in een Lazy-Sunday modus door. Heerlijk voor de tv hangen met de Tour de France aan.

Maandag
Een werkdag die voorbij vloog! Want na het weekend zat mijn mailbox flink vol en kon ik lekker door werken.
Verder barst ik van de ideeen voor mijn nieuwe insta account WanDREwithme! Voor als je van reizen, natuur en adventure houdt: volgen!

Dinsdag
Na het werk hing ik vanavond te hangen bij Kei Boulderhal samen met Merel. Toch echt wel fijner om met iemand samen te klauteren, want dan heb je tussendoor toch even wat meer rust dan als dat je alleen bezig bent. Vanavond ook een paar onmogelijke boulders geprobeerd. Levert vooral veel slappe lach op en zo kan ik toch weer wat vertrouwen opbouwen.

Woensdag
De dag verliep niet helemaal als gepland. Onverhoopt vandaag toch maar even thuiswerken. Uiteindelijk kwam dat wel goed uit door alle overleggen die ik online had.
Vanavond had ik een gesprek. Iets wat ik al langere tijd wil, maar waar ik pas sinds het thuiswerken met corona serieus naar kan kijken. Vorig jaar liep ik al eens een 24-uurs dienst bij de brandweer mee met Kelly en sindsdien kan ik het eigenlijk niet loslaten. Vandaag de eerste stap: op gesprek dus bij de vrijwillige brandweer hier in het dorp! Vanavond zat ik om de tafel met de selectie- en de adviescommissie. Wordt hopelijk snel vervolgd! En hooopelijk loop ik dat over een tijd zo bij.

Donderdag
Hoppa, de eerste ronde door! Dus volgende week woensdag volgt een praktijktest bij de brandweer.
Maar eerst naar Papendal waar ik een leuk interview moest afnemen bij de Handboogsport bond. Ik had me vorige week al verdiept in de verschillende disciplines en was zo enthousiast, dat ik eind deze maand bij een vereniging langs ga om een kijkje te nemen.
De werkweek sloot ik af met een rondje hardlopen. Ik had alleen zó geen zin, dat ik blij was dat de mooie zonsondergang en het kat en muis spel met twee Apaches me afleiding gaven en ik toch nog wat kilometers wegtikte.

Vrijdag
Op naar Breda! Na mijn gatvergevoel van vorig weekend kon ik weer volle bak aan de slag. De low bar squats voelden behoorlijk zwaar maar de benchpress en pull downs gingen lekker. Als toetje sleepte ik het weekend naar binnen met rope pulls.

Na een rustig middagje ging ik op weg naar Utrecht, waar ik iets superleuks ging doen op uitnodiging van Alwin. Allereerst eten. Dat is altijd goed. Vooral als je op een terras zit met uitzicht direct op het inspeelcourt. En vervolgens… King of the Court! Op het Jaarbeursplein is een supergave arena gebouwd voor het beachvolleybal event King of the Court. Iedere bezoeker heeft met vier personen een eigen skybox met uitzicht op de court. Wij zaten op de 2e ring, met dus een fantastisch zicht op het veld. De spelvorm is ook nog eens supersnel en entertaining, dus voordat we het wisten was de avond al voorbij! Nu ben ik helemaal geen volleybalkenner, maar dit was serieus een superleuk event en perfect neergezet in deze gekke coronatijd.

Zaterdag
Is het weekend, kun je nog vroeg je bed uit! Maar wel voor iets heel leuks. We gingen naar Spaarnwoude! Daar was ik lang niet geweest, maar vandaag namen we deel aan de 90 minutes Premium Friends Event van Meet The Marines. Eindelijk weer eens een wat groter sportevent! Om 10 uur gingen we van start en sleepten we een berg materialen mee het terrein op. Na een pittige warming up, waarbij Sally ook nog even om de hoek kwam kijken, werden we in drie groepen verdeeld.

We kregen drie verschillende workouts voorgeschoteld, waarbij ik hier en daar een pasje op de plaats maakte vanwege wat reactie van de training van gisteren. Maar wat superleuke ochtend was dit, die ook nog eens afgesloten werd met… de onvervalste MTM pannenkoeken!
De rest van de dag werd lekker in chillstand doorgebracht. Welverdiend!

Totaal loop kilometers deze week: 16 km
Jaartotaal loopkilometers 2020: 993 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!