Training

Sports diary #38 2019

Aftellen geblazen! Deze week werd er nog lekker getraind, de koffer gepakt en vlogen Kelly en ik naar San Francisco voor de eerste etappe van ons avontuur!

Zondag
De tweede #SpartanMeetUp was vandaag bij Kei Boulderhal. Met een gezellige groep vloog de tijd! De één klom voor het eerst, terwijl anderen de muur in vlogen. Niet alleen supergezellig, maar ook erg leerzaam en de contacten met andere Spartans zijn gelegd. Want dat is het leuke van deze #SpartanMeetUps: andere Spartans leren kennen, samen trainen en wie weet nieuwe reispartners ontmoeten om naar het buitenland te gaan om te racen.

Maandag
De herfst hangt in de lucht en het voelt een heel stuk koeler aan. Ik vind dit een heerlijke temperatuur om hard te lopen, dus trok ik er vandaag op uit voor een duurloop.
En vandaag werden de winnaars van de donatieactie bekend gemaakt! Wie hebben de gave prijzen gewonnen die door mijn superlieve partners beschikbaar zijn gesteld?

Dinsdag
De laatste dingetjes werden geshopt in Amersfoort, de koffer werd volgestouwd en er werd gekeken naar een nieuwe wasmachine. Tijdens de laatste was rook ik een verdacht plastic smeul luchtje. Uit dat ding! Dat kan er nog wel even bij voor mijn vertrek.

Woensdag
Nog een laatste krachttraining voor Tahoe samen met Sofie, die zelf net weer terug was van vakantie. Dat was dus heel gezellig en we hadden een goede training. De puntjes kunnen niet nog meer op de i gezet worden dus ik denk dat ik er klaar voor ben. Huiswerk de komende weken: lekker chillen, geen kracht en lopen/hiken. Dat gaat wel lukken denk ik.

Donderdag
Ready for take-off! Daar gaan we dan, het grote avontuur tegemoet. Kelly en ik vlogen naar San Fran, terug in de tijd. Ons hotel in Fishermans Warf biedt een ideale uitvalsbasis voor de eerste dagen. We wandelden de benen los gingen vroeg slapen want het was al een hele lange dag.

Vrijdag
Vandaag stond een onwijs gaaf bucketlist ding op de agenda: een bezoek aan de beruchte gevangenis Alcatraz. Vooral bekend door de beruchte criminelen die er gevangen zaten en de onmogelijkheid tot ontsnappen, maar minder bekend van het feit dat er op het eiland ook gezinnen woonden die er een bijna normaal bestaan op nahielden. Met een bootje werden we heen gevaren en deden de audio rondleiding die je met een luisterspel door het gevangeniscomplex leidt. Indrukwekkend was de opening en sluiting van de mechanische celdeuren.
Nadat we weer op het vaste land stonden namen we de fietstaxi naar een winkelcentrum in de buurt voor wat shopping. De stappenteller maakte overuren vandaag.

Zaterdag
Na een goed ontbijt van bacon, scrambled eggs, hash brown, pancakes en een kan koffie reden we via naar de Golden Gate Bridge.
Hopelijk hebben we hier op de terugweg nog de mogelijkheid om gave foto’s met de medailles te maken.
Vervolgens reden we via de kust naar het zuiden naar San Juan Bautista. Een oud missiedorpje waar de San Andreas breuk heel duidelijk zichtbaar is, ze heerlijk ijs hebben in de wildweststraatjes, de temperatuur tot ongekende hoogte steeg en we in contact kwamen met een lokale vrouw die ons zo hartelijk te woord stond dat ik smolt.
Verder ging onze tour richting Seqouia National Park waar we in een Airbnb verbleven. We kwamen in het donker aan en het deed wat spooky aan. Helemaal toen bleek dat de schuifpui en ramen eigenlijk helemaal niet afgesloten konden worden…

Totaal loop kilometers deze week: 18 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 747 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!