Training

Sports diary #38 2023

Deze week is de herfst officieel begonnen en dat is te merken ook! Een zeiknatte run en daartegenover stonden toch ook weer mooie zonnige momenten.

Zondag
Tijd om het gereedschap weer bij elkaar te zoeken, want er wordt weer gegraven. Via Enschede naar Duitsland waar ik vandaag twee plekken bezoek met interessant materiaal. Eerst een oude groeve waar ik op jacht ga naar bariet en met een beetje mazzel ook nog een bergkristalletje vind. Vervolgens door naar een open groeve waar het vol ligt met septaribollen. Hier kan ik lekker los met mijn vuistje op de bollen. De eerste klap is al meteen raak als ik een bol kraak die vol zit met fossielen! Verder veel veel bollen micro kwartsafzettingen. Een productief dagje die wordt afgesloten met schnitzels.

Maandag
Mijn thuiswerkdag werd vandaag onderbroken door korte pauzes stenen poetsen. Zo leuk om te zien wat er onder de bagger vandaan komt! Vooral de barieten verrassen, vooral in UV!
Maar ik moest mezelf ook even uitlaten. De hele dat met hardloopgerelateerde artikelen bezig, daar word ik wat rusteloos van. Dus even een kort loslooprondje om de benen los te gooien aan het einde van de dag.

Dinsdag
Een dagje op kantoor met tussen de middag een rondje wandelen naar de bakker voor lunch. En dan vliegt de dag best snel voorbij!
In de avond hadden we onze oefenavond, wat vandaag in teken stond van de nieuwe veetakel in Achterveld.

Woensdag
Mijn thuiswerkdagje werd even verstoord vandaag door twee meldingen. Eerst een brand bij de solexverhuur, waarbij ik als nummer 4 met de ccfm gependeld werd vanwege onze bevelvoerder in opleiding.
Nog niet koud terug van de melding en de spullen verschoond toen de volgende melding binnen kwam. Weer een liftopsluiting in hetzelfde pand. Ik begin er kind aan huis te worden. De persoon is er vlot weer uit, maar ik hoop wel dat de lift even goed onder handen genomen gaat worden.

Donderdag
Er moest vandaag nog even gewerkt worden, omdat ik gisteren wat uren miste. Maar vandaag gingen de loopschoenen weer aan en ik besloot eens een ander rondje te lopen. Het was alleen zeikweer en als ik ergens een hekel aan heb dan is het van start gaan als het al regent… Alleen ik ontkwam er niet aan, dus dan maar all in. De eerste de beste plas moest volop getest worden en zo stampte ik letterlijk door de plassen vandaag. Nat tot op het bot kwam ik weer thuis en een warme douche was nog nooit zo lekker. De herfst is begonnen!

Vrijdag
It’s that time of the week again! De vrijdagse trainingssessie bij Huub met vertrouwd de deadliftjes, die we weer aan het opbouwen zijn. De 95 kilo van vandaag voelde gewoon licht aan. Techniek is in ieder geval on point.

Zaterdag
Een drukke dag voor de boeg vandaag, maar wel een hele leuke. Dat begon met onze groepstraining bij Huub, waarna ik snel naar huis ging om me op te frissen en te lunchen. Vervolgens door naar een mineralebeurs in Amersfoort om vandaaruit door te rijden naar Deventer voor een verjaardag. Man man, wat een enorme bende gekkigheid bij elkaar. Ik kan me niet herinneren dat ik zo gelachen heb de laatste tijd. Zo erg dat ik mezelf hoofdpijn heb gelachen! Ik was stiekem een beetje blij dat ik op tijd naar huis ben gegaan. Lag ik na een veel te leuke dag toch nog op tijd in bed.

Totaal loopkilometers deze week: 18 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 473 km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km
Aantal loopkilometers juni: 119 km
Aantal loopkilometers juli: 11 km
Aantal loopkilometers augustus: 83 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!