Training

Sports diary #39 2018

Even een weekje rust waarin ik mezelf weer moest herpakken. Ergens zat toch de balans niet helemaal goed en moest ik na mijn labiele zaterdag de draad weer oppakken.

Zondag
Na dat labiele gedoe van gisteren vond ik het vandaag nodig om eens even helemaal niets te doen. Na de zware weekenden van afgelopen weken ook even helemaal niet verkeer dacht ik zo. Verdiende rust voelt trouwens zoveel beter!

Maandag
Ook vandaag werd er niet getraind. Wel gewerkt. Maar ik merkte wel dat de fysieke inspanningen ook mentaal wat vragen. Dus ik pak deze week lekker even wat extra rust.

Dinsdag
Een plannetje om misschien vanavond nog even te trainen verdween al snel in de prullenbak. Niet alleen voelde het lijf moe maar er lag thuis na een kantoordag ook nog een berg werk.

Woensdag
Vandaag lekker een dagje me-time dus toog ik samen met Kelly naar Obstacle Skillz voor een middagje techniekfreubelen. Ik kan dan gewoon niet kiezen wat ik wil doen en raas als een wervelwind door de ruimte heen. Uiteindelijk best lekker op techniek kunnen trainen èn mijn handen enigszins kunnen besparen. ook niet onbelangrijk aangezien ik dit weekend in Berlijn weer lekker los mag!

Donderdag
Na een dagje werken werden de laatste dingen ingepakt voor het weekend. Even een goede week vrij van Anita-werk voor een paar mooie races! Om te beginnen in Berlijn.

Vrijdag
Wat stond de wekker weer onmenselijk vroeg! Maar we hadden een vlucht van 7 uur naar Berlijn, wat wel een prachtige lucht opleverde met pastelkleuren. Dus al vroeg arriveerden we in ons hotel voor Spartan Race Berlijn en zaten te bedenken wat te gaan doen. Wat een doods uitgestorven gat hier zeg!
Een bezoekje aan het militair luchtvaartmuseum dan maar, even vergetende dat dat dus exact de locatie van Spartan Race was. Daar aangekomen bleek er een chronisch tekort aan vrijwilligers te zijn dus sprongen we vandaag meteen in om mee te helpen met het opbouwen. Een lange maar erg leuke dag op een bizarre locatie.

Zaterdag
Na de afgelopen weken is het best wel gek om ‘alleen maar’ een Beast te lopen. Samen met Kelly en Helmar startte ik in de Age group Heat. Omdat deze race een stuk kleiner is dan de andere races in Duitsland/Oostenrijk startten alle age groupers tegelijkertijd. Nog nooit heb ik zó lang over de eerste 2 kilometer gedaan! Niet alleen achterin gestart omdat ik niet wist wat mijn lijf zou doen, maar de zon recht in de porum wat me meteen al burpees opleverde op de slackline en evenwichtsbalk hielpen ook niet mee… Dat ik nog als 4e in mijn age group wist te finishen mag een wonder heten! En Kelly pakte gewoon de 3e plek!!
Daarna hebben we nog geholpen bij het uitreiken van de Multi trifecta medailles en reden we eind van de middag naar Berlijn om daar tot en met dinsdag nog lekker te chillen.

Totaal loop kilometers deze week: 22 km
Jaartotaal loopkilometers 2018: 786 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!