Training

Sports diary #39 2021

De vakantie zit er helaas al weer op. En de zomer ook. Begon de week nog zomers, naarmate de week vorderde kwam oktober dichterbij en werd het herfst. De temperatuur keldert en de regen ben ik al zat. Toch was dit een lekker sportweekje!

Zondag
De laatste vakantiedag werd goed besteed. Ik startte de dag in Zeist in het Panbos met een orienteringsloopje. Op een paar kleine foutjes na heerlijk gelopen. Ik werd alleen wel heel erg afgeleid door al die puppies in het bos! Cuteness overload!
Na een douche en een goede lunch kwam Sofie mijn kant op en samen reden we naar Kelly, waar Marieke ook heen kwam, voor onze vreetdate. Een heerlijke Thaise tafel, waar weinig van overbleef! Ondertussen werden de katjes ook platgeknuffeld. Nog meer cuteness overload!

Maandag
En de kop is er weer af. Mijn ontplofte mailbox moest na twee weken vakantie toch echt open. Na een flinke dag doorknallen was ik al weer aardig op schema. Dat gaf me de tijd om ’s middags even de wandelschoenen aan te trekken. Mijn plan van 5 kilometer liep alleen iets uit. Meteen karma op mijn dak: zeiknat kwam ik thuis.

Dinsdag
Wat een heerlijk weer! Ik neem het er van, want na vandaag is het over… In de middag loop ik een heerlijk rondje door het bos. Het is zelfs nog warm in het zonnetje maar het licht laat toch echt wel zien dat de herfst in aantocht is. Na mijn rondje kom ik wonderbaarlijk genoeg weer recht voor de ijssalon uit… Ik blijf me daar toch over verbazen…
Na nog wat laatste klusjes gedaan te hebben zit ik ’s avonds op de kazerne voor een interessant avondje brand in rieten daken. Volgende week de hoogwerker op!

Woensdag
Alweer de laatste werkdag van de week en ik heb mijn vakantie-achterstand aardig weg gewerkt. Vanavond heb ik geen opleidingsavond van de brandweer, dus breng ik de avond door in de sportschool. Alleen was ik even vergeten waar ik voor de vakantie gebleven was en begonnen mijn hamstrings aardig te jodelen van de squats. Maar eindelijk kon ik mijn shoulder presses weer eens pijnvrij doen! Ik had een tijdje last van mijn elleboog bij bepaalde bewegingen, maar het lijkt er op dat ik er vanaf ben!

Donderdag
Yes weekend! Die werd lekker actief doorgebracht. Allereerst een rondje hardlopen. Al vergiste ik me in het weer. Het zonnetje scheen, maar de temperatuur was toch wel een heel stuk lager dan dinsdag. Maar om te lopen was het heerlijk.
Daarna door naar Marina, die een startup heeft, The Community of Closets. Voor mijn nieuwssite nam ik een interview af, ouwehoerden we er op los en kon ik meteen weer mijn kleding (die nu te huur is op de site) mee nemen. Dus: als je een leuke gelegenheid hebt en eens exclusief gekleed wilt in designer fashion, dan moet je zeker eens een kijkje nemen!
En door! Ankie en ik hadden elkaar in eeuwen niet gezien, dus na een goede bodem bij de Thai te hebben gelegd gingen we een avondje boulderen bij De Hoef. Het was best rustig dus we hadden alle ruimte en hebben heerlijk geklommen en gekletst. Op naar de volgende klimdate!

Vrijdag
Na twee weken vakantie stond ik vandaag weer bij Huub voor de deur. Vanwege die twee weken trainingsrust een stapje terug in het programma met de deadlifts en bench press en daarnaast nog een paar nieuwe oefeningen voor de rug. Goed begin van de nieuwe maand!

Zaterdag
Ok de hele dag zat vol plannen geramd, maar vannacht had ik al hoofdpijn en dat was vanochtend niet weg. Toch maar naar training gegaan, waar we vooral de kettlebel alle hoeken van de gym en het asfalt hebben laten zien. De terugweg naar huis was niet grappig en na een middag plat liggen was de hoofdpijn nog steeds niet weg. Mijn plannen voor de housewarming van twee lieve vrienden kon ik mooi in de ijskast zetten. Balen!

Totaal loop kilometers deze week: 39 km
Jaartotaal loopkilometers 2021: 1.067 km

Totaal januari loopkilometers: 93 km
Totaal februari loopkilometers: 158 km
Totaal maart loopkilometers: 124 km
Totaal april loopkilometers: 141 km
Totaal mei loopkilometers: 136 km
Totaal juni loopkilometers: 81 km
Totaal juli loopkilometers: 104 km
Totaal augustus loopkilometers: 109 km
Totaal september loopkilometers: 121 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!