Training

Sports diary #39 2023

Het is echt genieten van deze Indian Summer. Wat een weertje! De laatste ijsjes van het jaar worden gegeten. Van mij mag dit weer nog wel wat weken aanhouden. Helemaal omdat ik deze week flink wat last had van hoofdpijn…

Zondag
Ik moest even bijkomen van gisteren maar het zonnetje scheen zo lekker dat ik wel naar buiten MOEST! Loopschoenen aan en op pad. Beetje links, beetje rechts, lusje die kant op en bochtje daar. Ik vond het veel te lekker buiten en had helemaal geen zin om naar huis terug te keren!
Ik nam een pauze bij een tentje om een smoothie te drinken, zweette als een otter want het was gewoon warm, vond een paar interessante kwarts stenen die in de ijstijd mee zijn gevoerd en als toetje eindigde ik na 23 kilometer voor de ijswinkel. Deze zomer heb ik maar bar weinig ijsjes gegeten, maar nu had ik er toch echt eentje verdiend. Dit was één van de beste weekenden van dit jaar!

Maandag
Na die toer van gisteren was het vandaag een welverdiende rustdag voor de beentjes. Prima te combineren met een werkdag met flink wat meetings.
Maar ook vandaag nog stralend weer, echt Indian Summer! Dus ging ik aan het einde van de dag nog even een rondje wandelen, wat de beentjes eigenlijk wel lekker vonden.

Dinsdag
En toen werd ik weer eens even terug gefloten door mijn lijf met een overheerlijke migraine-aanval. Eigenlijk begon het gistermiddag al, maar vandaag was het toch wel even een stukje erger. Mijn werk kreeg ik ternauwernood gedaan, heerlijk zo’n beeldscherm job… De oefenavond van vanavond moest ik helaas overslaan.
Ik gaf nog wel een paar klappen op de gevonden kwartsjes. Onder een loepje gaf dat een heel gaaf resultaat! Er zitten echt mini-kristalletjes in! En dat zo uit de achtertuin!

Woensdag
Ik moest vandaag even een inhaalslag maken voor mijn werk, omdat ik gisteren niet zo fit was. Maar na een pittig werkdagje heb ik dan een welverdiend weekend.

Donderdag
De loopschoenen gingen weer aan! Omdat ik vandaag geen verdere plannen had, kon ik lekker mijn gang gaan. Het plan om een uurtje te gaan lopen liep dan ook een beetje uit de hand… Maar ik liep eindelijk weer eens lekker, zonder te veel astmaklachten. En bovendien redelijk in de buurt van mijn ‘oude vertrouwde’ tempo. Dat werd gevierd met een ijsje! Nu het nog kan. Nog net.
Toch heb ik een lastig besluit genomen… Ik ga dit jaar niet naar het WK Spartan Trifecta in Griekenland. Op dit moment denk ik niet dat ik staat ben om drie afstanden met een lach op het gezicht te lopen. En het moet wel leuk blijven! Dit jaar dus een verstandig besluit en eerst maar eens zo ver mogelijk proberen te herstellen van de ellende die long-Covid heet…

Vrijdag
Op naar Huub voor weer een fijne set deadlifts en upperbody. Na mijn training bleef ik nog even plakken, want Sofie trainde na mij en na onze trainingen hadden we snode plannen. Even de benen strekken met een fijne wandeling en een goede lunch. Het was ook de hoogste tijd weer even bij te kletsen.

Zaterdag
Ok, dat was weer een night from hell! En met knallende koppijn werd ik wakker. Geen training voor mij vandaag, maar na even goed bijgeslapen te hebben met een pijnstiller voelde ik me wat beter. Ik besloot vandaag maar relaxt te gaan wandelen. Een rondje om Woudenberg heen met afsluitend de Grebbelinie. Alleen dat spoor van dode schapen had ik niet verwacht. Onderzoekers waren al bezig en die gaven aan dat er een wolf actief is geweest.

Totaal loopkilometers deze week: 39 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 512 km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km
Aantal loopkilometers juni: 119 km
Aantal loopkilometers juli: 11 km
Aantal loopkilometers augustus: 83 km
Aantal loopkilometers september: 82 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!